Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Testimoni Set D - Kecantikan Kulit

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

31 January 2013

Testimoni Set D - Kecantikan Kulit


Testimoni dari Hani, gambar sebelum...kulit berminyak dan tidak sekata..Selepas tanpa rona kulit dan tidak berminyak.memang cantik kulit dia, saya ada terjumpa dekat HQ Shaklee baru-baru ni..tapi tak sempat nak tegur sibuk uruskan order dan penghantaran kebetulan hari tu ada meeting di HQ Shaklee Empire Subang, Hani pun datang...dia juga salah seorang testimoni Langsing tau...nanti entri akan datang saya selitkan ye...
So, tau tak Hani amik set yang mana? dia guna Set D (Vitamin C, Vitamin E, B Complex) + GLA dan ESP




The Best Testimoni of the Year..hehe..Cik ni juga mengamalkan Set D + ESP, Jerawat besar-besar dipipi mula hilang 3-4bulan penggunaan secara konsisten. teruja kan tengok testimoni orang lain. Untuk konsultansi percuma boleh hubungi saya. cadangan boleh diberi mengikut budget dan kondisi pengguna.



untuk info lanjut atau pesanan

pm di fb : Ajuya Rashid
Email : ya_rar@yahoo.com
sms / whatsapp :  012-610 2263






2 comments:

  1. menarik! :D

    saya pernah consume shaklee alfalfa. sangat bagus!

    ReplyDelete
  2. Yeah...memg menarik...sebab Alfafa juga sy jadi distributor gb. :-)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign