Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Agent Shaklee Di Kangar, Perlis

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

07 May 2013

Agent Shaklee Di Kangar, PerlisAssalamualaikum...Alhamdulillah..Makin ramai yang berminat untuk menjalankan perniagaan Shaklee ini..sebab ianya hanya dari rumah pun boleh buat...secara sambilan. Kali ini saya nak kongsi kan kedudukan agent Shaklee di bawah rangkaian Healthy First yang berada di utara tanah air. Iaitu di Perlis. Bagi pengguna setia Shaklee yang berada disekitar Negeri Perlis dan ingin mendapatkan secara pick up dan COD bolehlah menghubungi Puan Ithah (No.tel 019-264 2686, Facebook Wan Faizythah). Buat pengetahuan semua Branch Shaklee di Perlis memang tak ada. Jadi yang paling dekat adalah Branch di Pulau Pinang. 


Bagi yang ingin mendapatkan secara pos, bolehla hubungi saya terus. saya akan uruskan penghantaran bagi pihak anda secepat mungkin. Saya hanya membuat perkhidmatan pick up/ COD di kawasan Putra Heights, Puchong, Bandar Kinrara dan Taman Equinne (Seri Kembangan) sahaja.untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
sms/ whatsapp : 012-6102263
cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign