Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Bisnes Dari Rumah

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

19 May 2013

Bisnes Dari Rumah





Alhamdulillah...saya rasa saya tak patut cari kerja lain dah sebab saya yakin saya boleh pergi jauh dengan Shaklee.masa mula-mula nak berhenti kerja dulu.memang niat nak berhenti..pastu berehat sekejap..lepastu baru cari kerja lain. Atas sebab-sebab yang tak boleh dielakkan memang saya nekad nak berhenti kerja. walau tak dapat kerja dari tempat lain pun. Kebetulan terjoin bisnes Shaklee ini beberapa bulan sebelum saya berhenti. Tanpa fikir panjang saya terus join. sebab nya tak perlukan modal pun. Risiko lagi la tak ada..kalau setakat bayar Rm75.00 untuk jadi ahli. Satu bulan bonus dah cover dah. Kalau betul2 nak buat bisnes boleh je beli produk sampai Rm700.00 dan keatas sekejap je licin haa..

Kalau uolls masih tercari-cari bisnes yang boleh dibuat di rumah? Tercari-cari bisnes yang tak perlukan modal yang besar untuk memulakan bisnes? Shaklee sangat la sesuai..Shaklee ini boleh dijalankan secara part time ataupun fulltime, hanya dari rumah, semuanya online. walau anda seorang isteri yang tak pandai bawa kereta pun boleh menjalankan perniagaan ini..

Kenapa saya cakap macam tu? sebab semuanya online..semuanya dihujung jari.. Dari order barang sehinggalah barang sampai kepada customer. saya sebagai seorang suri rumah sangat selesa dengan bisnes yang saya pilih ini. Bagaimana saya mula? Saya jatuh cinta dulu dengan produk Shaklee...dan automatik saya rasa ingin berkongsi dan memberitahu orang lain apa yang saya rasa...biasa kalo kita promote bersungguh, takde sape byr kan... beza dlm Shaklee.. shaklee bayar bonus ..hehe .. Shaklee takde buat iklan kat TV or radio or banner atau bunting besar2... model Shaklee adalah kami(SID) ni atau pelanggan yang sudah berjaya transform kesihatan mereka.Shaklee tidak membayar aartis-artis yang dah sedia cantik untuk jadi model mereka..Shaklee gunekan duit tu utk byr distributor2nya yg berusaha keras.... Jadi kat sini.. sukacitanya, saya nak beritahu sekiranya anda berminat dan sedang mencari2 side income atau nak buat fulltime bisnes dari rumah...

Modal?
Memadai register sebagai member rm75(semenanjung) or RM85 (sabah swk). Tak perlu ribu2 kerana stok Shaklee yg pegang, melainkan anda nak beli sdikit stok simpan dirumah, tapi tak perlu sampai ribuan ringgit, tak perlu LOAN segala bagai. NO HEAD HUNTING.. TAK PERLU CARI2 ORG. 

KELAS?BIMBINGAN?TAK TAHU APE2? 
Majoriti yang buat Shaklee adalah dari rumah (surirumah mahupun yg bekerja sepenuh masa).. Jadi mmg tak dpt nak attend kelas malam2.. 'kelas' kami adalah flexible.. semua ada dihujung jari..Hanya melalui alam maya..tak perlu meeting sampai lewat malam...latihan di alam realiti juga disediakan.depends on request. DAN OF COURSE, sume pun bermula dgn ZERO tak tahu apa-apa.. sebab tu pentingnya upline.upline anda adalah MAK anda, coach anda, cikgu anda..dalam grup kami, mak diajar untuk bertanggungjawab dengan anak-anak yg NAK berjaya.. 

KENAPA PERLU JOIN grup saya? 
Saya tak paksa.. Saya sendiri dah mulakan dengan modal free membership..hehe..Dari sekadar hanya utk berkongsi, tapi akhirnya, ramai yg cari.. tak perlu paksa2 org....Bukan angan2, bukan sekadar slogan.. BUKAN SAYA SEORANG YG DAH RASA benefit dari segi cash(2-4angka, tak mustahil satu hari nanti 6angka pula),bakal menerima convention, car bonus.. TETAPI ramai lagi di dlm grup tu yg dah rasa kebenarannya.... saya happy bile lihat ramai yg dah rasakannya.. sbb tu sy dan anak2 buah saya berbesar hati utk membantu jika anda benar2 ingin mencari peluang side income tanpa perlu keluar sehingga lewat malam tinggalkan anak keluarga..Jom work together.. 

NEXT STEP 
Setelah anda mendaftar, saya akan add dlm secret grup FB KAMI iaitu dibwh grup JUTAWAN2 Shaklee... itulah yg membezakan kami... GRUP KAMI DI FB .....EKSLUSIF UTK YG TERPILIH SAHAJA?JOmmm.. Grup Jutawan dah melahirkan ramai bakal2 jutawan...dan percayaah 'MACAM MACAM ADA' didalam grup tu..semua INFO dan ILMU didalam tu PERCUMA UTK ahli yg sah berdaftar dgn KAMI SAHAJA....PERCUMA yer.. skrg ni takde bende free.. tapi info2 didalam tu FREEE.. hehe... YG PASTI. YOU WONT BE ALONE. anda ada 'famili JUTAWAN di alam maya' yg sama2 membantu susah senang.. INsyaALLAH... 

Bagaimana nak REGISTER? 
Boleh hubungi saya untuk maklumat lanjut dan proses pendaftaran. Option utk register FREE(jika taknak byr rm75) adalah dgn membeli brg dlm rm700.. tapi kalo takde budget.. memadai byr rm75










Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign