Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Tambah Berat Badan Dengan Shaklee

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

05 May 2013

Tambah Berat Badan Dengan Shaklee












Anda terlalu kurus? selalu diejek tiang lampu?hehe...saya masa sekolah menengah dulu selalu jgk kena...dah masuk alam universiti baru la dapat berat ideal...memang agak terasa bila kena macam tu. makan dah kira banyak la juga...tapi tak besar-besar..nak wat cemana. takkan nak makan 5 pinggan sekali makan kan.. Untuk kawan-kawan atau adik kakak yang mengalami masalah kurang berat badan ni..boleh la cuba set weight Gain Shaklee ni..Apa yang ada ye dalam set ni... Meal Shake, Vitalea dan Bcomplex. 


1. Meal Shakes - Meal Shakes Shaklee merupakan sumber protein dengan vitamin dan mineral tambahan. Ia menyediakan jumlah yang seimbang bagi setiap sembilan asid amino yang diperlukan oleh tubuh untuk tumbesaran dan perlindungan yang baik. Dan lagi, Meal Shakes Shaklee mengandungi semua asid amino asli yang terdapat di dalam protein termasuk yang asid amino perlu dan juga tidak perlu.Membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 vitamin dan mineral yang penting. sumber yang kaya kalsium, fiber dan protein.


2. Vitalea Iron Formula - Multivitamin yang hebat sebagai supplemen seimbang dan komprehensif bagi memenuhi keperluan 28 vitamin dan mineral penting yang deperlukan. Membantu dalam mengekalkan kesihatan yang baik dan mengekalkan pertumbuhan, penglihatan dan pembinaan tisu. 






3. Bcomplex - mengandungi 8 jenis vitamin B yang penting untuk badan. mengawalatur kadar metabolisme dalam badan, menggalakkan kesihatan sistem kardiovaskular, mengurangkan rasa letih, tekanan perasaan dan meningkatkan sistem pertahanan badan.

Testimoni 




Kalau nak cuba ni..saya akan bagi cara-cara untuk menaikkan berat badan iaitu jadual pemakanan nya. In Shaa Allah kalau buat dengan istiqamah. Jangan lupa hubungi saya untuk dapatkan berat ideal ye.










untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
sms/ whatsapp : 012-6102263
cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign