Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Testimoni Carotomax

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

03 May 2013

Testimoni Carotomax


Syukur ke at Ilahi.... MIL dah lame mengalami masalah saraf mata.. Doctor ade ckp xleh nak wat ape dah... lame2 mata akan lbh kabur dan tdk akan nampak...akan merebak ke mata sebelah lagi...since saya amik Shaklee untuk milk boost.. MIL tanye, ade tak vitamin untk mata? saya xsure.. tanye2 pada kak Miera.. CarotoMax adalah jawapannye... last mth mase cuti x'mas jumpe MIL.. terus bg MIL...today tghari MIL call, just to inform me that die dah blh mengaji lbh lame dr seblm ni.. yg lagi wat teruja, die dah blh menjahit semula...(sbb mata jadi mcm tu byk menjahit mase muda.. tailor) syukur sgt... Harap mak terus sihat... " 
I suggest any one have problem with Saraf boleh la consume CarotoMax... sebijik sehari je..." - Pn Ezanin 

Mengapa Perlu Pilih Carotomax??

Carotomax mengandungi fitokimia semulajadiyang penting untuk mata sihat, kulit dan membran mukosa.. Antaranya adalah 

1. Alpha Carotene - Untuk penglihatan malam, mata sihat, menghalang degenerasi penglihatan

2. Beta Carotene - Memperbaiki kulit dan mempercepatkan pemulihan luka, serta mempertingkatkan sistem imun, mengurangkan risiko kanser usus, payudara dan prostat.

3. Lycopene - Bersifat anti-oksidan, menghalang penuaan organ. untuk serviks yang sihat, kitaran jantung dan sistem imun, mengurangkan penyakit kelenjar prostat.

4. Astaxanthin - Pigmen didalam alga & fitoplankton memberikan warna pink ikan salmon. walaubagaimanapun, Shaklee menuai katotenoid astaxanthin dari mikroalga laut, sumber yang poten dan tulen. Melindungi kerosakan oksidasi kolesterol LDL.

5. Lutein - Menyekat katarak, AMD (age related macular disease/penyakit makular berkaitan umur), glaukoma.

6. Zeaxanthin - Melindungi mata, menuras cahaya gelombang biru pendek berbahaya. Mengurangkan risiko kanser payudara ovari, endometrial dan serviks.



untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
sms/ whatsapp : 012-6102263
cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign