Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Testimoni Set Rambut Gugur

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

16 May 2013

Testimoni Set Rambut Gugur

Harini saya nak kongsikan beberapa print screen testimoni set kesihatan rambut...dapat mengelakkan rambut dari gugur dan juga menyihatkan rambut ye uolls.

1. Pn Sarena - effect yang ketara, rasa segar, tak mengantuk selepas lunch & menggembiakan. Rambut gugur sudah kurang. 

tip elak rambut gugur

2. Datin Herdawalis - Ambil zinc complex..ibu mengandung dan lepas bersalin...elakkan rambut gugur, rambut cantik dan lebat.


masalah rambut gugur

Itu kata pengguna zinc dan kesihatan rambut...kat bawah ni saya jumpa kat mana dah entah..tak igt..hehe...oh...PositiveMed.com... Tips untuk mengelakkan rambut gugur..

rambut gugur




untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
sms/ whatsapp : 012-6102263
cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign