Ajuya Rashid: Testimoni Vivix

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

14 May 2013

Testimoni Vivix


Assalamualaikum..harini saya nak share beberapa testimoni pengguna Vivix. Seperti k=yang anda sedia maklum, Vivix mempunyai mekanisme utama iaitu Pembaikan DNA, Mengurangkan keradangan, Meningkatkan pengeluaran tenaga dan menghalang protin AGE. Untuk itu mari kita lihat beberapa pelanggan yang telah merasai keberkesanan terhadap Vivix ni.

1. En Rosli Mohd Daud - Kesihatan isteri menjadi lebih baik dari penyakit darah tinggi. tidak perlu bergantung kepada ubat doktor lagi.


darah tinggi

2. Puan Izan Rizal - Bapa mertua tak perlu ambil/cucuk insulin lagi setelah mengamalkan Vivix. Merawat kencing manis


kencing manis


Alhamdulillah...kita pun happy kan bila orang sekeliling kita sihat. Vivix ni sesuai la sangat kalau nak hadiahkan kat ibubapa kat kampung nu. Zaman sekarang ni macam-macam penyakit ada. Selain dari mencegah penuaan..mereka pun dapat kesihatan yang baik kan. tak salah pun berbelanja lebih untuk mereka. 



Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign