Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Berpuasa dengan Set Mighty 3 Gem Shaklee

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

02 June 2013

Berpuasa dengan Set Mighty 3 Gem Shaklee

set puasa shaklee
Assalamualaikum....malam ni saya nak update pasal vitamin untuk berpuasa ni...hehe..sebab saya pun amalkan set ni...maklum lah banyak puasa nak kena ganti..sebab kehamilan yang lepas saya mengalami mabuk yang teruk..Hampir sebulan juga tak boleh puasa..muntah je kerja nya..tapi yang malangnya saya keguguran pada hari raya pertama..huhu..sedih tak..dah la xpuasa sebulan..pastu kandungan tak menjadi plak...nak buat cemana kan...xde rezeki orang kata...haa..tambahan pula esok 24 Rejab kan...mesti ada yang ambil peluang untuk puasa sunat ni...

Dah 3hari saya bersahur dan berbuka dengan set ni..Alhamdulillah...memang tak rasa lembik lutut atau dahaga ..musim skarang panasnya melampau..memang risiko untuk dehidrasi tu tinggi. cara saya adalah dengan mengambil 3 supplement ni...ESP, Performance Drinks dan Mealshake. Untuk berpuasa kena la bersahur kan...kalau tak uolls mungkin 

 - Tidak dapat memberi tumpuan untuk masa yang panjang
 - Kurang peka
 - Mengambil masa yang lama untuk bertindak balas
 - Kandungan gula dalam darah yang rendah
 - produktiviti kerja pun menurun

sama la juga kalau kita tak bersarapan kan....okeh untuk set ni dapat membantu kita bertenaga sepanjang hari, membantu dalam meningkatkan tahap kepekaan dan penumpuan. dan memelihara kesihatan secara menyeluruh. Saya paling suka sebab ESP dapat membantu kulit halus dan lembut.

Nak tau tak..set ni sesuai untuk satu family..so jimat la kan..beli satu set cover untuk satu family..anak2 pun boleh minum, bapa dia pun boleh...ibu-ibu yang pregnant and menyusukan lagi la digalakkan sebab nak kekal kan air dalam badan kan..rugi tak cuba tu.

set puasa shaklee

Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign