Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Pengedar Shaklee Di Taman Equine, Seri Kembangan, Bukit Jalil dan Cheras (HUKM)

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

06 June 2013

Pengedar Shaklee Di Taman Equine, Seri Kembangan, Bukit Jalil dan Cheras (HUKM)"Assalamulaikum...Saya pengedar Shaklee di Taman Equine, Seri Kembangan, Bukit Jalil dan HUKM (cheras), Untuk COD anda boleh la hubungi saya Ida (sms/whatsapp 012-2300921), pm di facebook Rosni Hafida Rashid . Antara produk yang disediakan adalah Set hamil, Set pantang, Set Penyusuan, Set kesihatan optimum, Set Kesihatan optimum, Set alahan / resdung / alergi , Vitamin untuk kanak-kanak dan lain-lain lagi hanya yang terbaik dari Shaklee. "

Bagi membantu anda mendapatkan supplement no 1 ini. Boleh menghubungi beliau untuk mendapatkan supplement anda ye. In Shaa Allah beliau akan membantu sebaik mungkin.


Saya hanya memberi perkhidmatan pick up / COD di area Putra heights, Pushong, Bandar Kinrara sahaja. Selalin daripada itu akan dihantar melalui pos keseluruh Malaysia.

Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign