Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: PROMOSI JUN 2013 - MEALSHAKES BUY 6 FREE 1

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

03 June 2013

PROMOSI JUN 2013 - MEALSHAKES BUY 6 FREE 1



Assalamualaikum semua....Macam biasa..Shaklee mesti ada promo setiap bulan mengikut produk pilihan.. So bulan Jun ni Promo Buy 6 Free 1 untuk Meal Shakes..bagi peminat mealshakes ni mesti suka kan..hah apa lagi..place your order now sebelum Mealshakes ni sold out..sebabnya produk ni memang demand yang sangat tinggi. Kalau tak grab memang rugi. Pastu yang mana rasa nak cuba Meal Shakes ni..boleh la tengok anda digolongan mana...hehe...

 - Mealshakes sangat sesuai untuk semua golongan. dari suami, isteri, orang tua, anak-anak lagi lagi sangat sesuai sebagai nutrisi lengkap untuk badan. sebab Mealshakes ni mempunyai 24 jenis vitamin. siapa-siaa yang xleh telan pil tapi nak ambil makanan tambahan..molek benor la ambil Mealshakes ni


 - Pastu untuk kanak-kanak bagi meningkatkan sistem imun mereka, kanak-kanak yang kurang berat badan/terlebih berat, kurang selera makan, eczema dan untuk kesihatan menyeluruh mereka.

- Bagi mereka yang nak ambil supplement protein, tapi xleh nak telan rasa soya ESP..boleh la tukar Mealshakes, sebab rasa dia memang sedap..Vanila. Bau pun mengancam.

- Siapa-siapa yang nak tambah berat badan leh gabungkan dengan Bcomplex dan vitalea

- Boleh dijadikan sebagai sarapan untuk mereka yang sibuk tak sempat nak buat sarapan. Senang shake je Mealshakes ni...dah dapat nutrisi untuk pagi tu.

Amacam...nak cuba tak..time ni la nak cuba tau..ketika harga runtuh gedebuk...!!




Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign