Ajuya Rashid: Testimoni Set Berpantang / bersalin Shaklee

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

12 June 2013

Testimoni Set Berpantang / bersalin Shaklee

Pengalaman menggunakan Set berpantang /Bersalin oleh Sahabat merangkap pelanggan saya...beliau mengamalkan Shaklee sejak mengandung sehingga melahirkan dan menyusukan bayinya.


"Saya mula ambil Vitalea, Alfafa, dan B Complex sejak pregnant 6 bulan. 

Mula-mula saya just ambil 3x seminggu. Breast saya mula menghasilkan susu.Mula-mula takut juga. Tapi bila cerita kat nurse, dia kata ok je tu. Dia suruh terus ambil produk Shaklee. 

Bila dah bersalin, Alhamdulillah, Susu makin byk. Melimpah ruah rezeki anak, Nia Zara. Saya sangat-sangat enjoy breastfeed. 

Sebulan berpantang, saya ambil ESP. Bertambah-tambah mewah susu. Suka sangat.Susu bertambah pekat. Sehari sy boleh pam 4x (tak termasuk direct). Setiap kali pam, mesti dapat dlm 7-9 oz. Alhamdulillah rezeki Zara. 

Saya suka bancuh ESP dengan freshmlik + madu. Kadang-kadang blend kurma sekali. Memang best la. Sekarang dah jadi minuman kegemaran. Kalau kat office, saya bancuh dgn Horlicks or Milo je. Apapun bancuhannya, memang best. 

Selain susu, badan saya pun rasa best je. Parut-parut masa pregnant dah hilang. Alhamdulillah. Masa pregnant dulu, perut saya cuma ada 1 line je. Walaupun 1 line, tapi gelap sangat. Ketiak pun gelap. Tapi lepas amalkan ESP, tanda-tanda tu dh hilang. Kalau dulu selalu kena tegur ngn husband sebab gelap. Sekarang tak lagi. Hikhikhik. Best. Lumayan sungguh hasilnya. Modal sikit je tp hasilnya, boleh senyum lebar. Hikhik. 

Sekarang sy ambil juga Herb-Lax, Lecithin. Sebelum ni saya sukar buang air besar. Sebelum dan selepas pregnant memang sengsara nak membuang. Tapi lepas ambil Herb-lax, Alfafa, Lecithin, smooth je. Takde dah cerekarama. Huhuhu. Syukur kerana saya diperkenalkan dgn Shaklee.

Terima kasih kepada Ajuya Rashid dan Atyni Amoy yg recommend Shaklee kepada saya."










Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign