Ajuya Rashid: Testimoni ESP Shaklee Semasa didalam pantang

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

18 June 2013

Testimoni ESP Shaklee Semasa didalam pantang



Set Bersalin Shaklee

ESP Shaklee sangat memang sudah menjadi pilihan dihati pengguna-pengguna Shaklee...Alhamdulillah...banyak feedback yang positif telah kami terima. Puan Nurhafiza telah menggunakan ESP  semasa didalam pantang..Mari tengok apa kata Puan Nurhafiza. 

"Salam, just nk share experience sblm & slps mkn ESP. sy start consume ESP lebih kurang 14 hari lps bersalin. time tu amek set penyusuan + set slimming.. Gambar 1st tu time baby 3 hari... gmbar bwh tu lebih kurang umur sbulan. kulit x brapa nk cerah sgt.. hehe... abis 1 canister sy stop sbb mls nk minum. then sy prasan susu sy drop + baby asyik bgn byk kali tgh mlm mintak susu. lebih kurang smggu mcm tu sy beli lagik 1 canister.. sy prasan yg lepas minum blk, baby dah x berjaga mlm & susu makin pekat. bgn pg minum xyah breakfast dah sbb kenyang, mlm sblm tdo mmg confirm minum sbb xnk baby berjaga mlm mintak susu.. gambar yg pkai bj merah tu bby bru masuk 5 bulan.. x silap ESP yg ke 2 dah.. yg sbelah tu gamba 7 bulan, dan yg latest 10 bulan, canister ke 4... gmbar atas sblh gmba baru lahir... perbezaan dr segi warna kulit kat baby. ramai yg tegur dia makin putih tp sy buat xtau.. bila belek gamba2 lama baru nmpak beza dia... ramai yg ckp x boleh minum soya sbb nanti anak kulit sensitif. x perlu risau kot, Basic H kan ada.. tiap2 kali mandi letak setitik, kulit elok, demam pon x dtg dkt. stakat ni Alhamdulillah 1st time baby demam masa dia umur 8 bulan. Panas sgt bdn.. lepas berendam dalam air Basic H, dgn izin Allah turun suhu dia.. syukur sgt.. skrg si kecik ni suka try minum Ribena + ESP yg sy buat utk husband.. Husband pon dah wajib minum ESP mlm2, dia ckp g keje nanti x penat mcm sblm ni.. Yg penting 1 canister tu tahan 2 bulan walaupun 2 org minum tiap2 hari.. InsyaALLAH nk amek Meal Shake pulak utk baby sbb ada offer bulan ni  "












Untuk info lanjut atau pesanan

pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan




No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign