Tuesday, June 25

Testimoni Set Kecantikan kulit Shaklee

set kulit shaklee

"Dah lama nk share tp xtershare2 so hari ni amik masa jap nk share..testimoni diri sendiri ...dulu kulit muka sgt2 la berminyak,kusam,jeragat,keputihan,haid x teratur sejak dari ank dara lagi dan sush nk buang air besar..uhh tensen masa tu...lepas amalkan pengambilan alfafa,vit. E, b complex dan esp ramai pulak yg puji kulit muka nampak seri lain macam...dan masalah keputihan, jeragat, kulit kusam dan berminyak ilang...dan haid x teratur dan susah nk buang air besar dh xde..yeayy sgt2 hepi... tq buat BONDA SHA & VITAMINN SUPPLEMENT sb kenalkan sy pd produk shaklee ni...i love shaklee .sekarang nie saya dah jadi PENGEDAR SHAKLEE ID NO:953111....: - Pn Shira

Puan Shira menggunakan Vitamin E, B Complex, ESP dan Alfafa Complex.
set kulit shaklee

alfafa shaklee

untuk kulit

untuk kulit

Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh click button "Order Now" Dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan Kad Kredit atau Kad Debit sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD di kawasan berdekatan AR boleh hubungi AR terus ye
 
 
 



Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftraran.
 


Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan

 

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...