Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Testimoni Set Slimming / Kuruskan Badan Dengan Shaklee

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

23 August 2013

Testimoni Set Slimming / Kuruskan Badan Dengan Shaklee



set slimming shaklee

Testimoni Set Slimming / Kuruskan Badan Dengan Shaklee ini datang daripada Puan Musliana di Group Customer2 Shaklee. Kami distributor sangat kagum dengan perubahan dialami nya. Maklum lah..bila bdan besar kerja-kerja pun susah nak buat...pergerakan terbatas kan. Jom tgk apa kata beliau..

""Shaklee merubah impian menjadi kenyataan......Masalah kegemukan memang menghantui diri saya sejak dari zaman remaja hinggalah kepada umur 30 an ni....Pelbagai ubat-ubatan, murah dan mahal telah saya cuba...termasuk slimming center yang memakan ribuan ringgit....berat memang la turun tapi sekejap jer, bila makan je berat naik balik...sampai saya jadi takut hendak makan....susah hati....tekanan darah tinggi pun melambung2 bila badan naik ni.....tapi sekarang semua tu takde masalah lagi...Shaklee telah menjadi penyelamat kepada saya......Herblax, Alfafa, Omega, Lecithin dan esp membuatkan saya sentiasa tersenyum......sambil slimkan badan kulit pun jadi cantik......ubat darah tinggi pun saya dah tak ambil lagi sejak ambil supplement ni......toxin dalam badan pun dah takde.......walaubagaimanapun saya masih belum berpuas hati dengan berat ni lagi.....insyaAllah, dengan Shaklee saya tak perlu risau lagi......berat 89 tapi saya hilang inci yang sangat banyak.....Alhamdulillah" Puan Musliana

Jom cuba untuk kuruskan badan dengan supplement shaklee...Tak perlu ragu semuanya semualajadi dan selamat.

set kuruskan badan shaklee







Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign