Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Harga Set Bersalin / Berpantang Shaklee

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

09 September 2013

Harga Set Bersalin / Berpantang Shaklee





Assalamualaikum...Alhamdulillah...makin ramai yang berminat dengan Set Bersalin atau berpantang Shaklee ni...Maklum lah pantang secara moden..takde lagi dah jamu-jamuan ni ye. Ok..since ramai asik pm, sms and whatsapp saya untuk harga set berpantang / set bersalin ni...saya kongsikan kat sini harga set pantang basic, penyusuan dan slimming sekali untuk gambaran budget anda. Ini Harga Pasaran tau...Nak harga lebih istimewa kena la berdaftar sebagai ahli Shaklee. Hanya tambah Rm65.00 untuk pendaftaran. Lagi untung kan...lepas ni terus boleh menikmati harga ahli seumur hidup.

Harga Cadangan Set bersalin / berpantang basic = Rm268.75
  • Vitalea (Multivitamin) - RM88.75/120bj - Kegunaan untuk 4 bulan 
  • B-Complex - RM53.75/120bj ~ Kegunaan untuk 4 bulan 
  • Zinc Complex - RM33.75/120bj ~ Kegunaan untuk 4 bulan 
  • Vitamin C  - RM92.50/180bj ~ Kegunaan untuk 6 bulan 

Harga Cadangan Set penyusuan = Rm274.75
  • Ostematrix - RM61/120bj ~ Kegunaan untuk 1 bulan
  • Alfalfa Complex - RM53.75/330bj ~ Kegunaan untuk 2 bulan
  • ESP - RM150/850gram ~ Kegunaan untuk 2 bulan
Harga Cadangan Set Slimming semasa berpantang = Rm188.50
  • Omega Guard - RM136/90bj ~ Kegunaan untuk 1.5 bulan
  • Lecithin - Rm52.50 180bj ~ Kegunaan untuk 1bulan 

So..Harga Pasaran untuk setiap pilihan yang biasa pelanggan saya ambil adalah seperti berikut...Untuk mendapatkan set ini atau mendaftar sebagai ahli.pm sy di facebook Ajuya Rashid (kena add friend tau nanti masuk other folder saya tak perasan) atau sms/whatsapp 012-6102263 


Set berpantang / bersalin basic =  Rm268.75 (Harga pasaran)

Set berpantang / bersalin + penyusuan = Rm543.50 (Harga pasaran)


Set berpantang / bersalin dan penyusuan beserta slimming (Omega Guard) =  Rm679.50

Set berpantang / bersalin dan penyusuan beserta slimming( Lecithin) = Rm596.00

 
Semua diatas adalah harga pasaran ye...untuk dapatkan harga yang jauh lebih murah saya nasihatkan anda untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee..Hanya tambah Rm65.00 sahaja untuk pendaftaran. atau..membuat belian melebihi 200uv atau Rm680.00(harga ahli ye) keatas akan mendapat keahlian percuma. Selebihnya...serahkan pada saya..In Shaa Allah..saya akan berikan konsultasi yang terbaik untuk yang membuat belian serta mendaftar ahli dengan saya. Anda yang tentukan. Terima kasih









Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign