Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Lecithin ~ Sesuai Untuk Ibu Menyusu

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

12 September 2013

Lecithin ~ Sesuai Untuk Ibu Menyusu

set slimming ibu menyusu

Lecithin, ramai juga yang tanya...boleh ke consume ni walaupun sedang menyusu kan anak. sebab nya ada yang bercerita lepas bersalin badan pun makin kembang la kan. Tambahan pula tengah menyusukan anak..tak boleh nak diet sangat..huhu...Jadi..Sebenarnya Lecithin sangat sesuai untuk ibu menyusu....Jom tengok peranan lecithin untuk ibu menyusu ni :-

~  membantu mengurangkan risiko clog duct atau duktus susu tersumbat. 
~  membakar lemak yang berlebihan dalam badan ibu. 
~ membantu ibu mengatasi masalah lupa atau "short memory" yang biasa dilalui selepas melahirkan. 
~  membantu menyalurkan inositol dan kolin di dalam susuibu untuk perkembangan otak bayi. 

Maka selamatkah Lecitihin di ambil semasa penyusuan selain untuk pengambilan untuk mengurangkan berat badan? Jawapannya ialah YA selamat diambil. Jadi..cepat dapatkan nya sekarang...Sementara stok masih masih ada...memang hot selling ni tau....











Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign