Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Testimoni Carotomax - Mengurangkan Rabun Mata

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

04 September 2013

Testimoni Carotomax - Mengurangkan Rabun Mata

mengurangkan rabun mata


"Pagi tadi bangun tidur tengok jam dinding, 'Eh, kenapa senang je tengok jam nampak clear je. Selalunya samar-samar.'Mula-mula, ingatkan terlupa buka lens sebelum tidur semalam. Tengok -tengok lens ada dalam bekas. Then baru teringat, CAROTOMAX..!!

Yes, dia punya kerja kot. Baru seminggu lebih ambil, tu pun kadang-kadang skip sebab terlupa.Lepastu pergi kat TV, tengok dari jarak yg selalu saya tengok. Yes, lebih clear!
Ya Allah, best nya. Tak sabar nak check tahap rabunku ini. Harap-harap boleh terus improve dan kalau boleh dah tak nak pakai lens.Alhamdulillah. Saya memang berusaha nak baiki rabun. That's why saya ambil Carotomax ni." - Puan Norliza Ibrahim

Percaya ke tak percaya..uolls kena cuba ni tau..hehe...saya ada harga istimewa...jangan lupa hubungi saya.









Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign