Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Testimoni Set Hamil Shaklee - Tiada Kekejangan Dan Sembelit Ketika Hamil

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

11 September 2013

Testimoni Set Hamil Shaklee - Tiada Kekejangan Dan Sembelit Ketika Hamil

Kejang kaki atau cramp kaki masa hamil, sembelit sangat menggangu kan...bukan menggangu je..sangat la seksa badan...Dua orang anak saya hamil...dua2 la menanggung kejang kaki malam2 dan sembelit...Masa tu tak kenal Shaklee lagi nak wat cemana..tahan je lah...So jom baca perkongsian Puan Adilah ni tentang kekejangan dan sembelit semasa hamil. 




"My 1st, 2nd and 3rd pregnancy dulu selalu sembelit, biasa lah kan bila dah boyot tu. Then masa breastfeed anak ke-3, berjumpa dengan Shaklee. Saya makan Set Breastfeeding, dan continue je sampai la sekarang ni pregnant anak ke-4, now dah 7 months, still continue sahaja suplement yang breastfeeding tu juga (Vita C, Vitalea, Omega Guard, Ostematrix).



Saya tak tahu lah mungkin faktor pemakanan saya, tapi rasanya supplement tu semua pun memang membantu saya. Setakat 7 bulan mengandung ni belum sekali pun saya sembelit, cramp pun tak pernah lagi. Alhamdulillah saya sihat setakat ni ;)" - Puan Adilah









Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign