Ajuya Rashid: Kesan Sampingan Shaklee Collagen Powder

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

09 October 2013

Kesan Sampingan Shaklee Collagen Powder


kebaikan shaklee collagen powder

Rata-rata yang tanya harga atau cara nak guna Shaklee Collagen ni mesti tanya kesan sampingan Collagen ni kan...haaa..meh sini nak habaq....bahan-bahan yang digunakan semua nya dari bahan semulajadi..kalau la ada kesan sampingan..rasa nya 50 tahun, 40 tahun, 30 tahun dulu mesti Shaklee dah stop dah keluaran collagen ni kan...sebab dah almost 20years jugak shaklee kat Malaysia ni..Belum kat negara lain 50tahun dah. 

Ok untuk kandungan saya dah buat di entry yang lepas...boleh tgk kat sini ..

Gabungan Collagen dari sisik ikan merah ditambah 7 bahan aktif tadi. Shaklee Collagen Powder dapat memberikan kesan dan bertindak sebagai :

  • Antipenuaan - Mengecilkan liang pori-pori yang kelihatan, menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
  • Melembap - Melembapkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan gatal pada muka.
  • Mencerah - Mengurangi pigmentasi, jeragat dan kulit tidak sekata.
  • Menegang - Membantu menegang dan menganjalkan payudara 
  • Mengembalikan Keanjalan - Menajadikan kulit lebih anjal, tegang dan lembut.
  • Meningkatkan Pergerakan - Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.
  • Menyubur - Menajadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang serta tebal dan bersinar.

haa...banyakkan side effect dia...Jangan la berani tak nak cuba...Harga menawan kalbu dibulan Oktober..cepat dapatkan sekarang SCP anda. 


kesan sampingan shaklee collagen powder


Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign