Ajuya Rashid: Shaklee Collagen Powder Murah???

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

03 October 2013

Shaklee Collagen Powder Murah???

harga murah

Shaklee Collagen Powder Murah? Buy 6 Free 1...Haaa...mesti ramai yang tunggu promosi collagen terbaik abad ini ni kan..ape lagi cepat dapatkan sekarang. Saya sendiri dah grad 1 set promo ni tau..xnak lepaskan peluang nak cantik dan mulus.

Harga Pasaran bagi Shaklee Collagen Powder ni Rm298.00 tau..Sekarang harga promo memang terkejut pasti teruja nak grab terus satu set promo. Untuk harga promosi sms/whatsapp 012-6102263 saya ye..Jangan malu2..kalau beli 1 set tu..uolls boleh dapat free membershi shaklee..lepas tu dapat cash rebate lagi pertengahan bulan depan. haa...jimat berbaloi2 beb. Untuk testimoni boleh lihat disini

Untuk dapatkan COD Shaklee Collagen Powder ni di kawasan Puchong, Bandar Kinrara, Seri Kembangan, Serdang dan kawasan yang sewaktu dengannya..lagi la murah sebab free delivery..hehe



shaklee murah



Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign