Ajuya Rashid: Testimoni Atasi Tonsil bengkak dengan shaklee

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

10 October 2013

Testimoni Atasi Tonsil bengkak dengan shaklee

atasi tonsil bengkak

atasi tonsil bengkak


"Huh~~ sesungguhnya sakit tu tanda Allah sayang kita, kan.. Ekceli saya nak share, saya sedang kena tonsil bengkak ni. kelmarin saya da g klinik sijangkang check, kompom!. tapi saya memang jarang nak makan ubat antibiotik, so saya choose cara alami.. cam bawang putih antibiotik semulajadi, tapi saya tak dan nak tumbuk2 dan makan gitu je mentah2, so antibiotik semulajadi saya garlic shaklee ler..semalam petang saya start mkn. telan je sebijik pas meal 

then, biasanya org kena tonsil kan jd sgt lemah, xselera makan dan badan panas.. demam.. dan macam2 lagi. syukur, imunisasi saya masih ok, saya ada makan nutriferon shaklee untuk imunisasi badan saya.

ok, so arini arini ari ke2 mkn garlic dan nutriferon, saya dapat rasakan tonsil kurang membengkak sbb saya mkan dan minum lebih selesa.. then, saya terfikir, oh! ni hikmah tonsil saya bengkak, untuk saya cari solusi dan share pada sesiapa yang alami macam saya ni", - Ms Faizah


 






Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign