Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: November 2013

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

25 November 2013

Testimoni Shaklee Collagen Powder + Vivix

Testimoni customer saya sendiri. Beliau menggunakan shaklee collagen powder shaklee dan vivix untuk anti penuaan dan kulit cerah..Alhamdulillah sangat sesuai dan cepat bertindak. Tak sampai 2 minggu. .
Nak dapatkan shaklee collagen powder dan vivix dengan harga istimewa boleh hubungi saya ye. Permintaan cod produk shaklee di kawasan putra heights, puchong,  Bandar Kinrara, Seri Kembangan dan Shah Alam juga diterima.






Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

21 November 2013

Cyst mengecut selepas menggunakan gla complex shaklee

Assalamualaikum semua. .harini sy nak share testimoni dari sahabat sy..fara...cyst beliau yang dikesan April lalu dah mengecut dan xde langsung dah lepas amalkan gla complex shaklee.  Seronok dengar kawan2 yang dpt feedback positif dari penggunaan produk shaklee ni. Sape nak cuba lagi jangan segan2 contact sy ye...sms / whatsapp 012-6102263.  Yang mana nak cod / pick up produk shaklee di kawasan puchong, bandar kinrara dan seri kembangan boleh contact sy ye..

#entri guna hp.hehe..test2..

19 November 2013

Agent / Pengedar Shaklee Di Pasir Gudang dan Masai, Johor

shaklee masai



Assalamulaikum...Saya pengedar Shaklee di Pasir Gudang, Masai Johor dan kawasan sekitar. Untuk COD anda boleh la hubungi saya Mariam (sms/call 016-2228053), pm di facebook Mariam Mustapha Antara produk yang disediakan adalah Set hamil, Set pantang, Set Penyusuan, Set kesihatan optimum, Set Kesihatan optimum, Set alahan / resdung / alergi , Vitamin untuk kanak-kanak dan lain-lain lagi hanya yang terbaik dari Shaklee. "
Alhamdulillah...Makin lama makin bertambah pengedar-pengedar Shaklee dibawah bimbingan saya. Bagi mereka yang berminat untuk mendapatkan produk secara cod di kawasan pasir gudang dan masai, johor.boleh la berhubung dengan Mariam ye.Mariam kini aktif di laman facebook. Jika tidak keberatan boleh add friend dengan nya.
 
 
 
 
 
shaklee putra heights
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

18 November 2013

Testimoni Alfafa - Mengetatkan Vagina (keintimanan suami isteri)


Salam,sya nak kgsi pasal ALFAFA... sebelum mcuba sya bnyak baca testimonial dr internet dan sya tnya dealer sya Fai Shaklee ok ke guna alfafa utk keintiman suami isteri?? ..mula mcm x percaya bila kata alfafa ni boleh mngembalikan tisu2 dalaman faraj kita (mengetat),hilangkan kputihan,dll.....sya pulak ibu yg dah beranak 1dan hati sya teringin nak mcuba...sya beli dan guna 1 minggu,kbetulan masa tu Miss ''P'' datang slama seminggu.,sminggu tu makn alfafa,....slpas Miss P dh x de sya bersama dgn suami...mlm tu muka suami sya agk confiuse gitu,mcm2 persoalan dia ajukan pd sya....dia tnya sya makan apa smpai jadi mcm ni..lain macam benar rasanya...hati sya berbunga2,ktawa dlm hati pun ada...sbb dia x pnh tgur pun...Miss ''V'' sya ada kelainan dan bbeza dr hari2 yg sbelumnya..hati happy sgt...kalu boleh nak truskan makan alfafa...agr en.suami boleh tsenyum& bahagia sllu..... - Puan Rashidah

Best kan..amblpplement utk sihat tapi lain pula jadinya..saya sangat rekemen pada mereka yang sudah berumahtangga untuk ambil supplement alfafa ni..sebab ia mempunyai pelbagai khasiat termasuklah sebagaia kacip Fatimah moden.

harga alfafa shaklee
Sumber Zat Makanan Semulajadi & Klorofil Alfalfa merupakan pusat pengumpulan segala nutrien.  Akar tunjangnya yang mengunjur sedalam enam meter ke bawah mampu menyerap pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementeara daunnya mengumpul klorofil yang banyak melalui proses fotosintesis semulajadi.  Alfalfa mengandungi vitamin A, C dan E serta kalsium, potasium, fosforus dan zat besi

Alfalfa Complex merupakan satu Formulasi Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee pada tahun 1950s.
•    Sumber semulajadi alfalfa.
•    Pil juga boleh dihancurkan dan dicampur ke dalam air
      sebagai minuman herba semulajadi.

Produk ini mengandungi alfalfa (Medicago sativa). Individu yang menghidap lupus eritematosus sistemik perlu meminta khidmat rundingan pakar sebelum mengambil produk ini.

Tiada perasa tiruan, pemanis, pewarna atau bahan pengawet tambahan.


Harga Pasaran : Rm53.00 (s) / Rm97.00 (L) - contact saya untuk harga istimewa ye ;-)



 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam  

15 November 2013

Cadangan Set Berpantang / Bersalin Shaklee


Set Berpantang / Set Bersalin Shaklee kini dah semakin menular di kalangan ibu-ibu tau...mana tak nya...masing2 dah serik dengan penggunaan jamu yang kebanyakan boleh menyebabkan baby terkena jaundice atau susu badan semakin kurang. Ada juga yang boleh buat baby kembung perut tau...pada yang memilih jamu untuk berpantang tu..hati2 ye...kena selalu monitor keadaan baby anda. Tak salah untuk memilih..terpulang pada anda. yang saya nak kongsikan ini adalah set berpantang yang berasaskan supplement.

set bersalin shaklee
Set Berpantang Basic
 Ok..yang kat atas ni adalah set berpantang yang basic tau harga pasaran bagi set ni RM268.75(untuk harga istimewa kena la contact saya)..Bcomplex, Zinc dan Vitalea boleh tahan sehinggan 4bulan penggunaan..Vitamin C plus pula boleh kegunaan untuk 6bulan. Berbaloi kan..itu baru harga pasaran.apa yang mommies boleh dapat dengan set pantang ni? 

 * Mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin sama ada secara normal atau ceaser
* Meningkatkan susu ibu
* Memberikan tenaga berpanjangan
* Memulihkan libido (intik fungsi keintiman)
* Melindungi rambut dan kuku ibu
* Membentuk kontur tubuh menawan
* Meningkat imuniti ibu dan bayi
* Mengurangkan kesan strechmark
* Membuang toksin dari badan
* Mencantik dan menganjalkan kulit
* Menurunkan berat badan

Yang tadi tu basic kan...so..kebanyakan mommies saya akan cadangkan untuk ambil set premium sebab boleh membantu untuk menambah susu badan badan dan mempercepatkan penghasilan susu badan. Bukan apa..boleh dikatakan 70% yang ambil set pantang basic akan buat order tambahan untuk set penyusuan selepas 2 minggu / sebulan bersalin. Jadi sebelum terlambat..lebih baik cegah dari merawat kan.

 
Harga Pasaran bagi set berpantang premium ni Rm 543.50. macam biasa untuk harga yang jauh lebih murah kena la mendaftar sebagai ahli Shaklee. Mari kita lihat testimoni pelanggan yang telah berpuas hati dengan Set Berpantang Shaklee ni. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam  

14 November 2013

Rahsia Awet Muda Terbaik Dari Shaklee

vivix shaklee


RAMUAN SEMULAJADI VIVIX

1. Anggur Muscadine
~ anggur liar yang mempunyai 20 kromosom dan kerana pasangan tambahan kromosom ini is menyediakan lebih banyak faedah kesihatan, fungsi imun yang lebih tinggi dan sifat antioksidan yang lebih kukuh.

2. Carrot Unggu
 ~ Sumber terbaik Vitamin A dan mengandungi phytokimia termasuk carotenoids, phenolics, polyacetylenes, isocoumarins dan sesquiterprnes dan anthocyanins antioksidan yang mustajab. Asid Klorogenik yang terdapat dalam carrot ini dapat membantu mengurangkan diabetes dan penyakit koronari jantung.

 3.Elderberry
~ Mampu memberi perlindungan terhadap penyakit kardiovaskular dan jantung termasuk strok, dan serangan sakit jantung. Juga bagus dalam pengurangan stress, memperbaiki penglihatan dan penghadaman.

 4. Polygonum Cuspidatum
~Mempunyai manfaat kesihatan dan digunakan untuk merumuskan supplemen anti-penuaan seperti resveratrol. Resveratrol membantu melambatkan proses penuaan, merendahkan kolesterol , merendahkan tekanan darah, meninggikan prestasi atlet, dan mengurangkan berat badan.
 
Jangan khuatir kerana bahan-bahan utama Vivix telah diuji secara klinikal dan ianya eksklusif untuk Shaklee. Bagi yang sedang mencari2 supplement untuk ibu bapa..saya sangat rekomen untuk ambil Vivix ni..mahal ke harga sebotol vivix dibandingkan dengan susah payah mereka nak besarkan kita kan. Silap2 awet muda dorg tu..hehe..Bulan ni harga special tau...jangan terlepas peluang ni..Lepas ni harga dah normal balik
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 
 

12 November 2013

Testimoni ~ Set Slimming Shaklee Bonus Warna Kulit Sekata dan Jerawat Hilang

Akhir2 ni banyak testimoni set slimming budget Shaklee menerjah group ekslusif pelanggan-pelanggan Shaklee. Harini saya nak share testimoni salah seorang pengguna merangkap pengedar Shaklee sendiri.
 
 
set kurus shaklee

 
"Assalamualaikum..Saya nak share testimoni diri sendiri..Alhamdulillah hanya mengambil Alfafa + Lecithin + esp utk kenyang lama..bonus yg saya dapat warna kulit sekata& yang paling best brt turun,jerawat pun hilang"- Pn Hazlina

Dari 60Kg..Kini 53kg + bonus Kulit sihat dan cantik...sape nak cuba boleh la contact saya untuk mendapatkan produk dengan harga istimewa ye.
 
 
 
 
 

 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

 

11 November 2013

Agent / Pengedar Shaklee Di Kota Damansara, Bandar Utama, Tropicana Selatan, Kelana Jaya.

 
shaklee kota damansara
 
 
"Assalamulaikum...Saya pengedar Shaklee di Kota Damansara, Bandar Utama, Tropicana Selatan, Kelana Jaya dan kawasan sekitar. Untuk COD anda boleh la hubungi saya Ija (sms/whatsapp 019-3036830), pm di facebook Azliza Ija Antara produk yang disediakan adalah Set hamil, Set pantang, Set Penyusuan, Set kesihatan optimum, Set Kesihatan optimum, Set alahan / resdung / alergi , Vitamin untuk kanak-kanak dan lain-lain lagi hanya yang terbaik dari Shaklee. "

Alhamdulillah...Makin lama makin bertambah pengedar-pengedar Shaklee dibawah bimbingan saya. Bagi mereka yang berminat untuk mendapatkan produk secara cod.boleh la menghubungi Ija ye. Ija kini aktif di laman facebook. Jika tidak keberatan boleh add friend dengan nya. 
 
 
 

Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 



06 November 2013

Testimoni Vivix ~ Sakit Tua, Badan Lemah dan Sakit-Sakit Kini Bertenaga.

 
supplement untuk orang tua
 
 
 
"Alhamdulillah.
Tak sampai sebulan penggunaan Vivix Shaklee, cuma sehari 1 sudu teh setiap pagi, kesihatan Atok saya semakin baik.

Untuk pengetahuan semua, Atok saya ada sakit tua. Badan jadi lemah, sakit-sakit, dan lain-lain. Lepas minum Vivix Shaklee, Atok cakap dia rasa badan bertenaga sangat. Emak saya sendiri cakap badan ngan muka Atok dah nampak merah. Tak pucat macam selalu.

Alhamdulillah. Saya rasa tersangat gembira. Sekurang-kurangnya saya tak rasa terkilan atau menyesal sebab melabur membeli Vivix yang ternyata berkualiti dan berkesan memelihara kesihatan Atok saya. Saya nak Atok saya sihat sebab saya sayang Atok saya." - Puan Norhidayah Bt Mohd Ishak
 
 




 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

02 November 2013

PROMOSI VIVIX ~ TONIK ANTI PENUAAN TERBAIK

harga vivix shaklee
 

Promosi Vivix datang lagi...Buy 6 Free 1 ye uolls...Buy 1 also get special price...Nah tunggu apa lagi..time ni la nak cuba kebaikan vivix ni kan. Kalau xnak amik untuk diri sendiri..boleh hadiahkan untuk mak ayah...pasti dorang terharu dengan hadiah kesihatan ini. Harga asal Rm480.00. Sekarang Promo jauh lebih murah nak tau harga istimewa tu kena bisik dengan saya..hehe

Boleh tengok info Vivix dekat sini

Testimoni Vivix dekat sini


Untuk order ?? boleh tengok cara order kat sebelah ==>> atau kat bawah ye..hehe





vivix promo
 


Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign