Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Cadangan Set Berpantang / Bersalin Shaklee

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

15 November 2013

Cadangan Set Berpantang / Bersalin Shaklee


Set Berpantang / Set Bersalin Shaklee kini dah semakin menular di kalangan ibu-ibu tau...mana tak nya...masing2 dah serik dengan penggunaan jamu yang kebanyakan boleh menyebabkan baby terkena jaundice atau susu badan semakin kurang. Ada juga yang boleh buat baby kembung perut tau...pada yang memilih jamu untuk berpantang tu..hati2 ye...kena selalu monitor keadaan baby anda. Tak salah untuk memilih..terpulang pada anda. yang saya nak kongsikan ini adalah set berpantang yang berasaskan supplement.

set bersalin shaklee
Set Berpantang Basic
 Ok..yang kat atas ni adalah set berpantang yang basic tau harga pasaran bagi set ni RM268.75(untuk harga istimewa kena la contact saya)..Bcomplex, Zinc dan Vitalea boleh tahan sehinggan 4bulan penggunaan..Vitamin C plus pula boleh kegunaan untuk 6bulan. Berbaloi kan..itu baru harga pasaran.apa yang mommies boleh dapat dengan set pantang ni? 

 * Mempercepatkan penyembuhan luka selepas bersalin sama ada secara normal atau ceaser
* Meningkatkan susu ibu
* Memberikan tenaga berpanjangan
* Memulihkan libido (intik fungsi keintiman)
* Melindungi rambut dan kuku ibu
* Membentuk kontur tubuh menawan
* Meningkat imuniti ibu dan bayi
* Mengurangkan kesan strechmark
* Membuang toksin dari badan
* Mencantik dan menganjalkan kulit
* Menurunkan berat badan

Yang tadi tu basic kan...so..kebanyakan mommies saya akan cadangkan untuk ambil set premium sebab boleh membantu untuk menambah susu badan badan dan mempercepatkan penghasilan susu badan. Bukan apa..boleh dikatakan 70% yang ambil set pantang basic akan buat order tambahan untuk set penyusuan selepas 2 minggu / sebulan bersalin. Jadi sebelum terlambat..lebih baik cegah dari merawat kan.

 
Harga Pasaran bagi set berpantang premium ni Rm 543.50. macam biasa untuk harga yang jauh lebih murah kena la mendaftar sebagai ahli Shaklee. Mari kita lihat testimoni pelanggan yang telah berpuas hati dengan Set Berpantang Shaklee ni. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam  

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign