Ajuya Rashid: Omega Guard Shaklee Murah

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

09 December 2013

Omega Guard Shaklee Murah



Assalamualaikum..dah 9 hari promosi omega guard berlangsung..Alhamdulillah..banyak permintaan rupanya..tambah2 harg tengah murah kan. serius murah tak tipu ni,,kalau dah beli 6 free 1 tu..sape nak bgi kan.. tmbah kalau uolls beli 1 set ni..dapat free membership lagi..pastu dapat cash back back tengah bulan depan. jimat kan..leh ajak kawan2 share..sebab nye memang omega guard ni semua org cari..Nak kurus pun boleh ambil, mak ayah kita kat kampung yang ada sakit sendi atau darah tinggi pun boleh amik..untuk otak kanak2 lagi la bagus..Nah 1 family boleh amik kau. lain2 kelebihan omega guaurd shaklee

~Omega 3 mengimbangi perubahan dan kepekatan hormon wanita
~Melicinkan kulit dan kelihatan kemerah-merahan
~Mencegah salur darah dari tersumbat
~Omega 3 dapat mengelakkan strok
~Mengekalkan tekanan normal darah
~Membantu mengurangkan ketegangan urat leher
~Mengurangkan sakit kepala
~Merendahkan kolestrol
~Omega 
 3 dapat mencegah pembekuan darah dalam badan
~Kekalkan tahap kesihatan trigliserida dan kolestrol LDL
~Mengawal masalah obesiti
~Mengurangkan risiko penyakit jantung
~Sangat bagus untuk ibu hamil - membantu tumbesaran dan perkembangan
otak janin
~Meningkatkan perkembangangan memori janin dan kanak-kanak
~Meningkatkan sistem imun tubuh dan sangat bagus untuk kesihatan kanak-kanak
~Membantu menyihatkan paru-paru
~Omega 3 juga boleh memperbaiki masalah alahan kulit seperti eczema, psoriasis, dll
~Mengurangkan demam hay, bronkitis, penyakit lelah, hepatitis, SLE
(lupus erythematosus)
~Omega 3 juga membantu memperbaiki penyakit buah pinggang
~Membantu menentang kanser paru-paru, payudara, kanser prostat dan kanser kolon.
~Membantu meningkatkan kesihatan hati selepas pembedahan
~Membantu pankreas pesakit kanser berfungsi dengan lebih baik
~Memelihara fungsi-fungsi sendi
~Mencegah penyakit gout

ha..banyakkan...ape pun terpulang pada diri sendiri nak beli omega guard yang kualiti macam mana...yang saya nak bgtau..Omega guard shaklee telah melalui 3 penyaringan yang semestinya bebas merkuri.











Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign