Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Untuk Siapa Omega Guard Shaklee ni??

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

27 December 2013

Untuk Siapa Omega Guard Shaklee ni??

untuk siapa omega

Haa..cukup besar tak..kot la tak Nampak untuk siapa omega guard Shaklee ni kan.hehe...semua golongan boleh ambil omega guard ni...memang bagus untuk seisi keluarga. dah macam hidangan ikan-ikan yang mahal dilautan tu dah...tapi nak cari ikan salmon tiap2 hari masak...memang masak gak la kan...hehe...so ini la option bagi mereka2 yang nak ambil supplemen omega 3. Bulan December ada promosi...beli 6 percuma 1...beli 1 pun dpt harga promosi..saya ada caranya. Kalau uolls beli 6 share2 dengan ahli keluarga..lagi jimat tau..dapat free keahlian lagi...pastu tengah bulan depan dapat bonus...masyuk. Alhamdulillah...tak rugi pun tau. untung lagi ada.


harga ahli omega guard shaklee

Ok...yang kat atas ni 2 set promosi yang di grab oleh rakan di facebook saya...kebetulan dia tengah pregnant...sapu je la terus kan...boleh beli set pregnant dan masa berpantang nanti dengan harga ahli..untung-untung dapat bonus. lagi sorang member yang nak kuruskan badan...katanya nak bagi mak 2botol...dia ambik yang lain2..hehe...kalau nak kuruskan badan...sebulan sebotol..cukup la bekalan untuk 5bulan...jimat pun jimat. so..pandai2 la pilih minyak ikan yang macam mana uolls nak amik sebagai supplement uolls k.
 
Harga pasaran : Rm136.00
Harga promosi : kena bisik2..hehe













Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign