Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: September 2013

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

24 September 2013

Testimoni Set Slimming Shaklee ~ Boleh Turun 28kg dalam 4 Bulan Dengan Shaklee

set slimming shaklee
Click untuk lebih jelas
Testimoni set slimming shaklee ni memang mengujakan mana taknye boleh turun 28kg dalam masa 4 bulan je dengan shaklee....boleh baca di imej ye apa kata Puan Mariana ni. Alhamdulillah....kami di Group Jutawan Shaklee sangat teruja dan bersedia untuk memberikan nasihat yang bertepatan dengan situasi anda. Puan Mariana mengguna kan ESP, Lecithin , Alfafa...dan menambah Cinch dan Omega Guard untuk kesan yang lebih optimum


shaklee puchong

shaklee puchong

So..kalau ada yang nak cuba slim dengan supplement yang semulajadi, selamat dan In Shaa Allah berkesan ni..cepat-cepat contact sy ye..harga memang terkejut sampai terduduk xleh bangun dah...hehe...


Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 




19 September 2013

Berkesan Ke Kurus Dengan Lecithin


set slimming shaklee



Berkesan ke kuruskan badan dengan lecithin? Lemah juga dengar soalan ni setiap kali pelanggan saya nak beli set slimming shaklee dengan saya...ok..apa2 pun jom kenal dulu dengan lecithin shaklee ni...lepas tu buat la kesimpulan sendiri ye...hehe..

Lecithin 

Lecithin adalah kompaun semula jadi yang membantu badan menyerap zat-zat larut lemak seperti beta karotena dan vitamin-vitamin A, D, E, dan K. Lecithin soya adalah sumber sajian yang utama bagi kolina, iaitu suatu bahan yang boleh meningkatkan kesihatan otak, hati, sistem kardiovaskular dan sistem pembiakan.

  • Diperolehi secara semulajadi daripada kekacang soya
  • Setiap kapsul membekalkan 530mg lecithin, termasuk 80mg fosfatidilkolina dan 48mg fosfatidilinositol
Kandungan Lecithin
  • Asid Linoleik (essential fatty acid) – amat diperlukan oleh badan. Tapi badan kita tidak boleh menghasilkannya, jadi ia perlu diambil melalui diet harian.
  • Kolin – satu komponen neurotransmitter
  • Asetikolina – bekal biokimia untuk penghantaran mesej di dalam otak & sistem saraf
  • Inositol – sebagai komponen utama membran / selaput sel dalam tisu di seluruh badan

Fungsi Lecithin Dalam Badan 

Asasnya, lecithin berfungsi sebagai 'pemecah lemak' (fat emulsifier). Lecithin didapati daripada tisu haiwan dan tumbuh-tumbuhan seperti jagung, telur dan kacang soya. Lain-lain fungsi :-


1. PALING UTAMA
  •  untuk proses metabolisma, kolesterol, triglycerides dan lemak darah (blood lipids) 
  • Lecithin memecah serta mencairkan lemak terutama kolestrol. 
  • Ia membantu menurunkan total serum cholesterol dan meningkatkan kolesterol baik (HDL) 
  • Membantu mengawal paras triglycerides (a type of fat found in your blood. Your body uses them for energy)
  • Membantu memecahkan lemak badan dan mengurangkan lemak yang tersendat di pembuluhan-pembuluhan darah. 
  • Mengurangkan kesan buruk yang wujud dari masalah kolesterol 


2. PENTING UNTUK FUNGSI OTAK 
  • Acethylcholine penting untuk fungsi otak - berfikir, ingatan, konsentrasi, menentukan kita berdiri, berlari, makan, bercakap, tidur, penghadaman etc
  • Acethylcholine merupakan sejenis neurotransmitter yang terlibat dalam penerimaan, penyimpanan dan penghantaran maklumat yang betul ke otak. Jika bekalannya cukup, maka fungsi-fungsi ini dapat dilakukan. Jika tidak fungsi itu akan tergugat. Acethylcholine dihasikan dari cholin. Cholin mudah diperolehi dari Lecithin
  • Lecithin meningkatkan bekalan cholin dan acethylcholine kerana 30% otak adalah lecithin, dan 70% lemak di hati (liver) adalah lecithin 


3. UNTUK KAUM TUA 
  • Lecithin amat diperlukan bagi mereka yang uzur oleh sebab angin, stroke (angin ahmar) dan sakit-sakit yang biasa dialami oleh kaum tua 
  • Mengurangkan berlakunya masalah pembuluhan tersendat punca darah tinggi, sengal sendi, sejuk kaki dsb 

4. UNTUK PENGHADAMAN

  • Lecithin diperlukan untuk menghasilkan bahan kimia yang dipanggil 'bile'(jus hempedu) daripada kolesterol. Bile amat penting untuk proses penghadaman 


5. UNTUK SEL
  • Lecithin penting untuk mengangkut, menghantar bahan-bahan lemak dari makanan ke sel-sel 
  • Choline & lecithin menguatkan selaput sel-sel neuron dan semua sel-sel tubuh badan kita 

6. UNTUK KESIHATAN KARDIOVASCULAR (SISTEM JANTUNG)
  • Fungsi utama lecithin adalah sebagai “Fat Emulsifier “ ia amat penting untuk perlindungan sistem jantung. 
  • Ia amat mujarap jika di ambil bersama-sama EPA dan Fiber 

>>Hasil Penyelidikan (R&D) 


  • Lecithin daripada soyabean berkesan memecahkan deposit kolesterol 
  • Lecithin daripada telur boleh tetapi tidak bergitu berkesan
 
 
Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD di kawasan berdekatan AR seperti Putra Heights, Puchong, Seri Kembangan, Bandar Kinrara, Alam Megah dan Shah Alam boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan. 
 
 
 
 
lecithin
 
     


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftraran.
 
 
 
 
 
 
 
lecithin





Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 





18 September 2013

Pengedar Shaklee Di Puchong (Puchong Prima, Puchong Permai, Puchong Putra Perdana, Puchong Indah, Puchong Permata)




"Assalamulaikum...Saya pengedar Shaklee di Puchong dan kawasan sekitar. Untuk COD anda boleh la hubungi saya Jue (sms/whatsapp 018-2486732), pm di facebook Juliani Malizan. Antara produk yang disediakan adalah Set hamil, Set pantang, Set Penyusuan, Set kesihatan optimum, Set Kesihatan optimum, Set alahan / resdung / alergi , Vitamin untuk kanak-kanak dan lain-lain lagi hanya yang terbaik dari Shaklee. "


Alhamdulillah...Makin lama makin bertambah pengedar-pengedar Shaklee dibawah bimbingan saya. Bagi mereka yang berminat untuk mendapatkan produk secara cod.boleh la menghubungi Jue ye. Jue kini aktif di laman facebook. Jika tidak keberatan boleh add friend dengan nya. 










Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 



17 September 2013

Testimoni Lecithin - Turun Berat 15kg Dalam 2 Bulan

Wow..Turun Berat 15kg dalam masa 2 bulan. Puan Herdawalis telah mengamalkan set Breastfeeding dan Lecithin untuk mengembalikan bentuk badan asal selepas bersalin. Disamping set breastfeeding beliau menambah lecithin dalam supplement yang diambil untuk menjayakan misi penyusuan dan slimming. Alhamdulillah..Dalam masa dua bulan beliau berjaya menurunkan berat badan sebanyak 15kg. 


lecithin



lecithin


Nah apa lagi..Jom cuba set anda harini. Jangan lupa hubungi saya untuk mendapatkan konsultansi yang sesuai untuk anda dan mengikut budget anda. Jangan Lupa Tau!! Harga kita2 je...hehe


lecithin

Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

12 September 2013

Lecithin ~ Sesuai Untuk Ibu Menyusu

set slimming ibu menyusu

Lecithin, ramai juga yang tanya...boleh ke consume ni walaupun sedang menyusu kan anak. sebab nya ada yang bercerita lepas bersalin badan pun makin kembang la kan. Tambahan pula tengah menyusukan anak..tak boleh nak diet sangat..huhu...Jadi..Sebenarnya Lecithin sangat sesuai untuk ibu menyusu....Jom tengok peranan lecithin untuk ibu menyusu ni :-

~  membantu mengurangkan risiko clog duct atau duktus susu tersumbat. 
~  membakar lemak yang berlebihan dalam badan ibu. 
~ membantu ibu mengatasi masalah lupa atau "short memory" yang biasa dilalui selepas melahirkan. 
~  membantu menyalurkan inositol dan kolin di dalam susuibu untuk perkembangan otak bayi. 

Maka selamatkah Lecitihin di ambil semasa penyusuan selain untuk pengambilan untuk mengurangkan berat badan? Jawapannya ialah YA selamat diambil. Jadi..cepat dapatkan nya sekarang...Sementara stok masih masih ada...memang hot selling ni tau....











Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

11 September 2013

Testimoni Set Hamil Shaklee - Tiada Kekejangan Dan Sembelit Ketika Hamil

Kejang kaki atau cramp kaki masa hamil, sembelit sangat menggangu kan...bukan menggangu je..sangat la seksa badan...Dua orang anak saya hamil...dua2 la menanggung kejang kaki malam2 dan sembelit...Masa tu tak kenal Shaklee lagi nak wat cemana..tahan je lah...So jom baca perkongsian Puan Adilah ni tentang kekejangan dan sembelit semasa hamil. 




"My 1st, 2nd and 3rd pregnancy dulu selalu sembelit, biasa lah kan bila dah boyot tu. Then masa breastfeed anak ke-3, berjumpa dengan Shaklee. Saya makan Set Breastfeeding, dan continue je sampai la sekarang ni pregnant anak ke-4, now dah 7 months, still continue sahaja suplement yang breastfeeding tu juga (Vita C, Vitalea, Omega Guard, Ostematrix).



Saya tak tahu lah mungkin faktor pemakanan saya, tapi rasanya supplement tu semua pun memang membantu saya. Setakat 7 bulan mengandung ni belum sekali pun saya sembelit, cramp pun tak pernah lagi. Alhamdulillah saya sihat setakat ni ;)" - Puan Adilah









Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 


10 September 2013

Testimoni Vivix Shaklee - Bacaan Kencing Manis Kembali Normal



"Syukur Alhamdulillah dengan izin Allah dan kehendakNYA..kita berusaha dan berikhtiar yang menyembuhkan adalah atas kehendakNYA. Abah dikesan kencing manis pada awal tahun 2013 hari tu, dengan kadar bacaan yang agak tinggi, 17 atau 18 mcm tu. kemudian bacaan xpernah turun2. bermacam jenis ubat dan supplement cuba, tapi bacaan makin teruk sehingga tidak dapat dibaca, dalam masa yang sama, berat badan turun mendadak sehingga seluar saiz 42 pada asalnya tinggal saiz 34, bayangkan memang turun byk sangat. makan tak lalu, sentiasa letih dan penglihatan menjadi kembang, hingga terpaksa buat cermin mata baru, dan abah dh tak berani nak bawak kereta jauh2 waktu malam..sepanjang bulan puasa hari tu memang kami adik beradik semua susah hati tgk keadaan abah, kalau hari xkerja memang abah melepek saja xlarat, bibir pecah, makan xlalu. kemudian bulan lepas saya berikan VIVIX untuk abah cuba, saya cuma suruh abah ambil sekali satu sudu teh setiap kali sebelum tidur, konsisten hampir 2minggu, alhamdulillah. Hari ni abah p klinik untuk check bacaan dan keputusan bacaan 5.4, alhamdulillah normal.. bersyukur sgt2 Allah makbulkan doa kami semua untuk melihat abah sihat macam dulu..sekarang ni abah dh berselera makan, kerja pun dh xletih macam sebelum ni, abah kerja 3 shift, pagi, petang dan malam. memang abah rasa bertenaga sangat sekarang, muka pun dh nampak merah, penglihatan pun dah semakin ok..alhamdulillah.."









Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

Shaklee Di Alam Megah dan Shah Alam Selangor

Assalamualaikum dan salam sejahtera semua....Alhamdulillah kini anda boleh mendapatkan produk Shaklee kesukaan anda secara pick up atau COD (cash on delivery) dimana-mana kawasan berhampiran Alam Megah dan Shah Alam

Kini saya telah membuat beberapa tempat untuk penghantaran secara percuma ke beberapa tempat iaitu Putra Heights, Puchong, USJ, Bandar Kinrara, Seri Kembangan , Alam Megah dan Shah Alam.


Untuk membuat pesanan atau pertanyaan terus dan membuat temu janji boleh lah hubungi saya di 012-6102263 (sms/whatsapp). Jika masih tidak pasti untuk mendapatkan set atau produk yang bersesuain boleh la mendapatkan konsultasi secara percuma dari saya. Dapatkan harga istimewa dari saya.

Selain pick up atau COD di kawasan di Putra Height, Bandar Kinrara, Taman Equine, USJ, Shah Alam dan Puchong saya juga menyediakan penghantaran secara pos laju ke seluruh Malaysia. Biasanya penghantaran mengambil masa 2-3 hari bekerja. Alhamdulillah hingga saat ini tiada lagi masalah dari pos laju.




shaklee shah alam








Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

09 September 2013

Harga Set Bersalin / Berpantang Shaklee





Assalamualaikum...Alhamdulillah...makin ramai yang berminat dengan Set Bersalin atau berpantang Shaklee ni...Maklum lah pantang secara moden..takde lagi dah jamu-jamuan ni ye. Ok..since ramai asik pm, sms and whatsapp saya untuk harga set berpantang / set bersalin ni...saya kongsikan kat sini harga set pantang basic, penyusuan dan slimming sekali untuk gambaran budget anda. Ini Harga Pasaran tau...Nak harga lebih istimewa kena la berdaftar sebagai ahli Shaklee. Hanya tambah Rm65.00 untuk pendaftaran. Lagi untung kan...lepas ni terus boleh menikmati harga ahli seumur hidup.

Harga Cadangan Set bersalin / berpantang basic = Rm268.75
  • Vitalea (Multivitamin) - RM88.75/120bj - Kegunaan untuk 4 bulan 
  • B-Complex - RM53.75/120bj ~ Kegunaan untuk 4 bulan 
  • Zinc Complex - RM33.75/120bj ~ Kegunaan untuk 4 bulan 
  • Vitamin C  - RM92.50/180bj ~ Kegunaan untuk 6 bulan 

Harga Cadangan Set penyusuan = Rm274.75
  • Ostematrix - RM61/120bj ~ Kegunaan untuk 1 bulan
  • Alfalfa Complex - RM53.75/330bj ~ Kegunaan untuk 2 bulan
  • ESP - RM150/850gram ~ Kegunaan untuk 2 bulan
Harga Cadangan Set Slimming semasa berpantang = Rm188.50
  • Omega Guard - RM136/90bj ~ Kegunaan untuk 1.5 bulan
  • Lecithin - Rm52.50 180bj ~ Kegunaan untuk 1bulan 

So..Harga Pasaran untuk setiap pilihan yang biasa pelanggan saya ambil adalah seperti berikut...Untuk mendapatkan set ini atau mendaftar sebagai ahli.pm sy di facebook Ajuya Rashid (kena add friend tau nanti masuk other folder saya tak perasan) atau sms/whatsapp 012-6102263 


Set berpantang / bersalin basic =  Rm268.75 (Harga pasaran)

Set berpantang / bersalin + penyusuan = Rm543.50 (Harga pasaran)


Set berpantang / bersalin dan penyusuan beserta slimming (Omega Guard) =  Rm679.50

Set berpantang / bersalin dan penyusuan beserta slimming( Lecithin) = Rm596.00

 
Semua diatas adalah harga pasaran ye...untuk dapatkan harga yang jauh lebih murah saya nasihatkan anda untuk mendaftar sebagai ahli Shaklee..Hanya tambah Rm65.00 sahaja untuk pendaftaran. atau..membuat belian melebihi 200uv atau Rm680.00(harga ahli ye) keatas akan mendapat keahlian percuma. Selebihnya...serahkan pada saya..In Shaa Allah..saya akan berikan konsultasi yang terbaik untuk yang membuat belian serta mendaftar ahli dengan saya. Anda yang tentukan. Terima kasih









Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan





07 September 2013

CoQHealth™ Plus




CoQHealth™ Plus mengandungi kesemua proprietari semulajadi daripada campuran 28mg CoQ10 dengan Vitamin E dan ekstrak Teh Hijau yang didatangkan di dalam kapsul bioketersediaan minyak kacang soya bagi memastikan potensi penguraian maksimum dan penyerapan yang lebih baik.

CoQ10 telah ditunjukkan dapat:
• Menyokong penghasilan tenaga bagi jantung
• Menggalak dan melindungi arteri sihat terhadap pengoksidaan LDL
• Meningkatkan peredaran darah
• Membantu menambah dan mengekalkan paras CoQ10 di dalam darah


* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat,  mengubati, atau mencegah sebarang penyakit.










Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan




05 September 2013

Mengapa Protein / ESP Perlu Ketika Hamil

Mengapa protein sangat perlu ketika hamil?? Ini kerana protein merupakan nutrien yang paling diperlukan oleh bayi anda, asid-asid amino yang membentuk protein merupakan bahan binaan badan. Protein diperlukan untuk membaikpulih dan penjagaan tisu, begitu juga untuk tumbesaran dan perkembangan bayi yang sihat. Kekurangan protein menyebabkan pertumbuhan bayi terbantut, Daya tahan tubuh kurang, kerosakan pada hati dan sebagainya. 

Keperluan Protein Bagi Setiap Individu



  • Ibu yang hamil, menyusukan badan dan individu yang kerja lasak atau aktif memerlukan lebih protein
Kepentingan Protein untuk Wanita Hamil
  • Menyokong penghasilan darah tambahan.
  • Menguatkan sistem ketahanan badan yang melindungi dari jangkitan.
  • Menggalakkan penambahan berat badan yang sesuai.
  • Melindungi dari sesetengah komplikasi kehamilan seperti pre-eklampsia.
Kepentingan Protein Untuk Bayi Dalam Kandungan
  •  Membina sel darah merah dan tisu otot yang baru.
  •  Membina uri yang menyalurkan khasiat dari ibu ke bayi.
  •  Menyokong perkembangan sempurna otak bayi, terutama sewaktu trimister ke 3.

 

Protein di Dalam Makanan
Makanan kaya-protein terdiri daripada sumber-sumber haiwan dan tumbuh-tumbuhan. Protein haiwan dipanggil protein lengkap atau protein kelas pertama kerana ia mengandungi kesemua asid amino perlu pada jumlah yang betul untuk membina protein. Sumber-sumber protein haiwan: daging, ikan, daging ayam itik, telur dan hasil tenusu.

Protein tumbuh-tumbuhan dianggap tidak lengkap atau protein kelas kedua kerana satu atau lebih asid amino mungkin tiada atau dijumpai dalam jumlah yang sedikit. Sumber-sumber protein tumbuh-tumbuhan: kekacang, biji-bijian, sayur-sayuran, kacang pis, kekacang dan biji benih. Adalah juga penting untuk menggabungkan protein tumbuh-tumbuhan bagi melengkapkan asid amino, sebagai contoh:

  • Roti + mentega kacang
  • Beras + kacang dal
  • Jagung + kentang


Shaklee Menawarkan Keperluan Protein Lengkap Anda 


ESP - Soy Protein Isolate Powder

Protein Bukan-GMO yang Lengkap dengan semua Asid Amino Perlu.
Serbuk ESP Shaklee merupakan sumber protein soya terbaik. ESP menyediakan 14 gram protein soya bukan-GMO berkualiti tinggi dengan semua asid amino yang tubuh anda perlukan bagi proses sintesis protein termasuk sembilan asid amino penting. Berbanding protein daripada sumber daging, telur dan tenusu, ESP adalah rendah lemak dan bebas laktosa dan kolesterol.

Shaklee ESP:

• Menyediakan tenaga berkekalan dan membantu menahan rasa lapar kerana bekalan sumber tenaga yang konsisten.
• Protein soya membantu mengurangkan kolesterol.
• Mengandungi lima vitamin B penting, separuh daripada keperluan kalsium harian, dan soya isoflavones. Kajian menunjukkan yang soya membantu dalam mengawal kestabilan hormon semasa tempoh putus haid.*
• Protein soya bukan-GMO ini dihasilkan di bawah satu Program yang digelar Identity Preservation Program (IPP), di mana kacang soya dipantau dan dijaga dengan teliti dari proses menanam hinggalah saat pemprosesannya.

* Produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat,menyembuhkan atau mencegah sebarang penyakit.











Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan

04 September 2013

Testimoni Carotomax - Mengurangkan Rabun Mata

mengurangkan rabun mata


"Pagi tadi bangun tidur tengok jam dinding, 'Eh, kenapa senang je tengok jam nampak clear je. Selalunya samar-samar.'Mula-mula, ingatkan terlupa buka lens sebelum tidur semalam. Tengok -tengok lens ada dalam bekas. Then baru teringat, CAROTOMAX..!!

Yes, dia punya kerja kot. Baru seminggu lebih ambil, tu pun kadang-kadang skip sebab terlupa.Lepastu pergi kat TV, tengok dari jarak yg selalu saya tengok. Yes, lebih clear!
Ya Allah, best nya. Tak sabar nak check tahap rabunku ini. Harap-harap boleh terus improve dan kalau boleh dah tak nak pakai lens.Alhamdulillah. Saya memang berusaha nak baiki rabun. That's why saya ambil Carotomax ni." - Puan Norliza Ibrahim

Percaya ke tak percaya..uolls kena cuba ni tau..hehe...saya ada harga istimewa...jangan lupa hubungi saya.









Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan

03 September 2013

Testimoni ESP Shaklee - Banyakkan Susu Badan

Testimoni ESP - Hasil perahan Puan Iza 1 hari dapat menghasilkan 16cawan. Puan Iza membuat stok susu untuk dihantar kepada anaknya di NICU. Doktor juga mengesahkan anak Puan Iza cukup protein.. Haaa..amik ko..tak cukup lagi tak tau lah.


Banyakkan susu badan

ESP Shaklee memang banyak membantu dalam penghasilan susu badan yang banyak kerana kaya dengan protein. Tidak hairan ramai ibu yang menyusukan badan memilih ESP sebagai makanan tambahan.

esp shaklee







banyakkan susu badan







Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan







Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign