Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: October 2013

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

29 October 2013

Testimoni Set Kesuburan Shaklee ~ Hamil Selepas 2 Bulan Ambil Set Kesuburan Shaklee

:: HAMIL SELEPAS 2 BULAN AMBIL SET KESUBURAN SHAKLEE::

"Hi Dearies,
Saja nk share testimoni kt sini... Saya berkahwin hampir setahun.... saya mula ambil produk shaklee utk kecantikan kulit bermula april tahun lepas.. selepas saya berkahwin saya ambil ESP, vitamin E & Shaklee Collagen.. ada juga ambil GLA Complex utk period saya.... sejak berkahwin saya dan suami memang selalu je travel... kadang2 atas urusan kerja... kadang2 jalan2 je... Belum terfikir nak ada baby.. walaupun kami x pernah merancang.. mungkin belum ada rezeki..
...

Tapi.. lepas tengok kawan2 yang baru je kawin... terus je preggy.. membuatkan saya mula merasa yang saya pun teringin utk mengandung. Memang tak nak tunggu lagi... April lepas...saya contact ibu saudara saya merangkap shaklee distributor.. dia cadangkan saya ambil vitalea, b complex dan vitamin C di samping meneruskan GLA complex... untuk suami ambil vitamin E & Zinc utk kesuburan lelaki...

Harini, sudah 1mnggu period saya lewat... tekak mula rasa mual, pinggang rasa lenguh2... saya rasa pelik.. pagi tadi... sebelum mandi... saya terdetik utk cuba buat upt... memang ada je simpan dalam laci, since saya ni memang bekerja di hospital. Lepas saya titikkan urine pada alat tu... saya biarkan je.. dan pergi mandi.... lepas dh siap mandi... saya lihat sekali imbas je alat tu..saya terkejut sbb 'positive' saya terus kejutkn suami saya...die sangat teruja..tak tau nak cakap apa...smpai je di tempat kerja..saya recheck,but still same 'positive'.... Then saya ke gyne dctor utk scan.. alhamdulillah... janin sudah terbentuk dan berkeadaan amat baik di dalam rahim saya...

Alhamdulillah sekali lagi.... saya hamil selepas 2 bulan selepas mengamalkan set kesuburan Shaklee utk suami & isteri... kawan2 yang sedang mencuba jangan berputus asa ya... lambat atau cepat itu semua atas rezeki masing2.. yang penting Usaha..." - Puan Marimar
 
 
 
 
 
 
 


Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 
 
 
 

28 October 2013

Kandungan Dalam Shaklee Collagen Powder

Kehebatan shaklee Collagen powder

Alhamdulillah..Promosi Shaklee Collagen Powder mendapat sambutan hangat. Harini saya nak kongsikan kenapa Shaklee Collagen Powder ni hangat sangat. Sudah pasti kandungan nya adalah dari bahan semulajadi dan selamat. Sesuai dengan trademark Shaklee yang Sentiasa Selamat, Semulajadi dan Berkesan.
 
Ok..mengikut rajah di atas Shaklee Collagen Powder ni terdiri daripada 7 bahan utama, antara manfaat sentiap kandungan nya adalah :-
 
Kolagen Dari Sisik Ikan Merah
- Sumber kolagen yang premium dengan kurangnya pencemaran dan kadar penyerapan yang tinggi berbanding dengan kolagen haiwan.
...

Ekstrak Biji Camellia Japonica
- Terdiri dari asid oleic, satu emolien dan pelembap kulit yang hebat, dan isoflavon, antioksidan semulajadi uang mampu mengurangkan radikal bebas.

Ekstrak Pfaffia
- Pfafia yang juga dikenali sebagai ginseng Brazil, apabila digabungkan dengan ekstrak biji camella japonica, membantu formasi kolagen dan asid hyaluronic. dengan kemampuan luar biasa mengikat amaun air yang banyak, asid hyaluronic memainkan peranan penting dalam menghidratkan tisu tubuh untuk menjadikan kulit lembut, lembap dan licin.

Elastin dari kolagen Ikan
- Elastin memelihara kulit menjadi fleksible tetapi tegang, memberikan reaksi melantun apabila kulit ditarik. Kolagen ikan mengandungi elastin yang berfungsi berganding bahu dengan kolagen untuk mengekalkan kulit menjadi tegang, anjal dan elastic.

Vitamin C dan Vitamin B
- Vitamin C menggalakkan penghasilan kolagen dan menentang radikal bebas yang merosakkan kulit kita. Vitamin B turut serta dalam metabolisme karbohidrat, lemak dan protin untuk membebaskan tenaga yang diperlukan untuk penghasilan kolagen didalam sel.

Ekstrak kekerang
- Glucosamie ekstrak kekerang adalahpenting didalam sintesis cecair synovial yang membekalkan pelincir kepada sendi-sendi dan menghidrat mata untuk melegakan ketidakselesaan mata.

Lactobacillus acidophilus
- Membantu mengimbangi mikroflora usus dan membantu membina semula system usus yang sihat yang mampu meningkatkan penyerapan kolagen.
 
Jadi..apa lagi tunggu..sudah pasti Collagen Shaklee adalah berasaskan haiwan laut dan tumbuhan yang seharusnya diyakini halal dan selamat. Testimoni Disini Jom dapatkan pek anda hari ini. Harga Istimewa sepanjang Oktober. Selepas itu harga kembali seperti biasa. Walaubagaimana pun anda tetap boleh hubungi saya untuk dapatkan harga istimewa anda.
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 


 

27 October 2013

Testimoni Set Berpantang Shaklee ~ Bayi Kembung Perut Amalkan Jamu Terus Tukar Kepada Shaklee

Assalamualaikum..harini saya nak kongsikan testimoni seorang sahabat yang bertukar kepada set berpantang Shaklee kerana baby nya mengalami kembung perut setelah mengamalkan jamu. Jom baca..

"Ni cerita saya pulak. Masa dalam pantang saya mmg ada ambil jamu. Tapi jujur saya cakap, tak kesemua set jamu tu saya pakai pemalas punye worang. Lebih2 lagi saya ni bersalin czer, so segala lulur, cream barut tu mmg lambat la pakai..Untuk pil jamu tu pulak sampai la ni tak abis mkn...hahaha. Bukan apa,masa saya mkn pil tu dulu, Arissa asyik kembung perut. So terus saya stopkan makan. Mmg tak brapa berbaloi lah dengan harga yang agak mahal kira RM300++ beli set jamu tu tapi saya asyik ngelat2 jer. Hmmm. Rugi. sampai skarang minyak, cream, lulur tu masih ada atas meja solek saya sampaikan en Hubby slalu usik.."Tu nape tak pakai minyak tu...mahal beli" Kehkhekhekhekhee..


Sekarang baru saya perasan, masa saya keluar dari hospital doc bekalkan saya dengan Vitamin C. Untuk cepat baik luka katanya. Dan dalam Set Berpantang Shaklee mmg ada Vitamin C!! So kawan2 jgn lah risau kalau ambik set berpantang ni. Alangkah baik nya kalau saya tahu mengenai Set Berpantang Shaklee awal2 dulu.


Vita-Lea - bersama Iron formula yang sgt penting utk tubuh selepas bersalin. Lepas bersalin muka saya pucat betul. Tapi mmg semua wanita lepas bersalin mcm tu kan. Saya dulu dekat nak seminggu masih pucat. Huhuh. Kepala asyik mabuk kepayang. Huhu. Alangkah baiknya kalau saya ambil Vita-Lea.


B Complex - elak kemurungan, anti-stress, stabilkan hormon. Saya dulu agak stress okay...asyik nangis2 je..dahla Arissa asyik nangis2 non stop...Mmg stress giler2 lah...Alangkah baiknya kalau saya ambil B Complex..


Vita-C-membantu memperbaiki tisu sel, mempercepatkan penyembuhan luka. Luka saya cepat baik jugak...Mungkin sebab saya mkn hari2 vitamin C yg doctor bagi...


Zinc - membantu luka (terutama luka dalaman) cepat sembuh. Saya dulu hari2 mak saya masakkan ikan haruan..naik muak nak mkn...huhuhu....Mengapa orang Melayu suka makan ikan haruan selepas bersalin? Kerana ikan haruan mengandungi zinc, namun pengambilan yang mencukupi dapat diukur dengan tepat melalui pengambilan tablet zinc). Alangkah baiknya saya kalau saya ambil Zinc jadi taklah saya sampai nak termuntah2 makan ikan haruan hari2.


So kawan2, tepuk dada tanya selera..Saya tak cakap jamu2 tu tak bagus...Ini berdasarkan pengalaman saya je..Insyaallah kalau ada rezeki anak no 2 mmg saya go for Set Berpantang Shaklee jer..Harga pun tak mahal... :)"







set berpantang shaklee
SET BERSALIN / PANTANG + OSTEMATRIX


 
Untuk Info Harga boleh tengok kat sini
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 
 

25 October 2013

Stok Shaklee Di Puchong, Putra Heights, Taman Equine, Seri Kembangan, Bandar Kinrara, Alam Megah dan Shah Alam.

 
 
Assalamualaikum pengunjung blog Ajuya. Saya menyediakan ready stok bagi permintaan COD atau pick up produk Shaklee di kawasan berhampiran Puchong, Putra Heights, Taman Equine, Seri Kembangan, Bandar Kinrara, Alam Megah dan Shah Alam.
 
Anda boleh contact saya dengan sms/whatsapp di 012-6102263 atau add saya di Facebook (Ajuya Rashid)
 
 
Jika tak tahu nak cuba atau nak produk apa boleh ceritakan masalah anda kepada saya. Saya akan cuba beri cadangan yang terbaik. Antara yang disediakan adalah :-
 
# Set kehamilan...
# Set Pantang/bersalin
# Set Penyusuan
# Set kesihatan suami isteri
# Set kecantikan kulit
# Set kuruskan badan
# Vitamin untuk kanak-kanak
# dan banyak lagi
 
 
 



 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

24 October 2013

Shaklee Collagen Powder




Shaklee Collagen Powder merupakan suplemen kolagen hebat yang mengandungi 4,000mg proprietari RSS (Red Snapper Scale) Collagen, kolagen yang berkualiti tinggi dan tulen yang diekstrak daripada sisik ikan merah. Kolagen bermolekul sangat ringan Shaklee, kira-kira 1,000 Dalton*, dapat diserap dengan mudah oleh badan dan dapat membantu kepada peningkatan sintesis kolagen pada lapisan dermis dengan berkesan.

Tujuh bahan utamanya termasuk, ekstrak biji benih Camellia japonica, ekstrak Pfaffia, kolagen ikan, ekstrak kerangkerangan, Lactobacillus acidophilus, vitamin C dan vitamin B yang digabungkan untuk meningkatkan keberkesanan kolagen RSS dan menyokong kecantikan anda dari dalam ke luaran.

Shaklee Collagen Powder mudah larut dengan minuman dan makanan kegemaran anda. Setiap hidangan dipek di dalam satu uncang untuk memudahkan anda menggunakannya secara segera pada bila-bila masa dan di mana saja.

Manfaat Utama Shaklee Collagen Powder 
  • Semakin kita menua, tubuh kita menghasilkan semakin kurang dan semakin kurang kolagen, mengakibatkan lebih banyak kedutan dan garis halus, disamping kulit yang semakin kendur. Umur bukanlah hanya satu faktor yang menyebabkan kekurangan kolagen didalam tubuh kita. Kerosakan kolagen juga boleh dipercepatkan dengan faktor luaran seperti matahari, radikal bebas diudara, air dan nutrisi, merokok dan lain-lain. Makanya Shaklee Collagen Powder mampu membantu kulit kita mengekalkan elastisiti semulajadi dan memperlahankan kehadiran kedut-kedut.
  • Tampak Lebih Muda 
 ~ Kolagen juga bermanfaat dalam membantu menguatkan rambut dan merangsang pertumbuhan semula.
 ~ Kuku akan menajadi lebih kuat, bintik putih akan hilang dan pangkal kuku akan mengekalkan warna yang sihat.
 ~ Kulit akan kurang kering dan dan elastisiti akan bertambah baik. Kulit juga akan sembuh dengan cepat dan ini akan membantu mengurangkan parut.
 ~ Membantu menghilangkan tanda penuaan.
  • Rasa Lebih Muda
 ~ Kolagen adalah sama penting untuk tulang seperti juga tulang perlukan kalsium.
 ~ kalsiuam membantu menguatkan tulang dan mengurangkan kemungkinan menjadi rapuh.
 ~ Kolagen juga membantu mengurangkan kesakitan dan geseran disendi-sendi.
 ~ Baik untuk mata. Kornea memerlukan kolagen dan ianya membantu mengekalkan otot mata supaya tetap anjal.
 ~ Memastikan otak sentiasa sihat. Sel glya membekalkan nutrisi kepasa otak dan ini disokong oleh kolagen.  ~ Adalah penting untuk menentukan agar otak anda mendapat manfaat kolagen agar minda anda tetap berkeadaan baik walaupun anda semakin menua.


Jom Sihat, cantik dan muda dengan Shaklee collagen Powder..Pasti puas hati uolls.

 





 
 
Untuk info lanjut atau pesanan

pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

14 October 2013

Agent / Pengedar Shaklee di Serdang, Balakong, Taman Equine dan Bangi


pengedar shaklee di serdang



"Assalamulaikum...Saya pengedar Shaklee di Serdang, Balakong, Taman Equinne, Bangi dan kawasan sekitar. Untuk COD anda boleh la hubungi saya Fakhriyah (sms/whatsapp 013-8270894), pm di facebook Fakhriyah Othman Antara produk yang disediakan adalah Set hamil, Set pantang, Set Penyusuan, Set kesihatan optimum, Set Kesihatan optimum, Set alahan / resdung / alergi , Vitamin untuk kanak-kanak dan lain-lain lagi hanya yang terbaik dari Shaklee. "

Alhamdulillah...Makin lama makin bertambah pengedar-pengedar Shaklee dibawah bimbingan saya. Bagi mereka yang berminat untuk mendapatkan produk secara cod.boleh la menghubungi Fakhriyah ye. Fakhriyah kini aktif di laman facebook. Jika tidak keberatan boleh add friend dengan nya. 


pengedar shaklee di serdang
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

13 October 2013

Kenapa Wanita Semakin Gemuk


kenapa wanita makin gemuk


Jangan kecik ati ye wanita diluar sana dengan tajuk entry kali ni. tapi itu la hakikatnya kan...ada juga yang tak gemuk macam saya...hehe...ok..Kat sini ada 3 sebab wanita semakin gemuk

  • Kita semua mempunyai sel lemak yang terletaknya enzim penyimpanan lemak dan pembakaran lemak. Bagi badan wanita, sel lemak adalah lebih besar dan mengandungi lebih banyak enzim penyimpanan lemak berbanding lelaki yang lebih banyak enzim pembakaran lemak dan lebih kecil.

  • Estrogen adalah sebuah kumpulan hormon yang memainkan peranan penting dalam pembangunan seksual normal dan reproduktif pada wanita. Estrogen melipat gandakan lagi enzim penyimpan lemak, menjadikan penambahan lemak disekeliling punggung dan paha.

  • Diet ketat menyebabkan badan kita bertambah lapar yang merendahkan enzim pembakaran lemak sehingga 50%. Itulah sebab anda semkin sukar untuk kurus.


Anda mungkin berfikir selepas dah cuba setiap makanan, pil dan segala cara yang ada. Bersena,. menahan makan dan berusaha sedaya upaya namun semua tidak menjadi atau kembali gemuk.

Bagaimana Shaklee Membantu Anda?? Jom cuba Set Slimming Shaklee ni.



set slimming shaklee







Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

12 October 2013

Testimoni Set Kecantikan Kulit Shaklee ~ Healing Crisis Tetapi Tetap Sabar Sehingga Berjaya Mendapat Kulit Yang Diingini.


set kecantikan kulit shaklee
Testimoni Set Kecantikan Kulit Shaklee...Sebelum...gambar dengan make up, selepas,,gamar tanpa make up.

Assalammualaikum..Nk share2 ckit ni tntang Shaklee.... ni la hasilnye bbrape bln sy ambil Shaklee ni... alhamdulillah kulit smakin terasa lembut je Dan kulit kusam pn brkurangan... pd awl sy ambil Shaklee pn sy mgalami healing crisis yg agak truk gak.. jerawat sume timbul.. sampai ade yg tegur sy knp jerawat sy bnyak... tp alhamdulillah.. berkat kesbaran sy Ttp ambil Shaklee tnpe brenti.. skarang ni la hasilnya.. Dan start sy ambil produk Shaklee ni, rmai yg tegur bntuk badan sy cantik Dan smakin kecil... wat rkan2 yg ambil produk Shaklee ni.., bila mgalami healing crisis kne la brsabar ea... mgkin tu cuma healing crisis je, yg bezanya setiap org x mgalami masalah healing crisis yg sama.. mgkin ade sesetgah individu mgalami healing crisis yg lama, Dan mgkin ade juga yg sekejap... ape yg pnting adlah ksabarn n jgan mudah ptus asa ye....,

testimoni set kecantikan kulit shaklee







Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

11 October 2013

Agent / Pengedar Shaklee Di Cheras, Maluri , Kg Pandan dan Ampang Hilir


Pengedar Shaklee Ampang


"Assalamulaikum...Saya pengedar Shaklee di Cheras, Maluri , Kg Pandan, Ampang Hilir dan kawasan sekitar. Untuk COD anda boleh la hubungi saya Dilla (sms/whatsapp 017-317 5614), pm di facebook Nur Della . Antara produk yang disediakan adalah Set hamil, Set pantang, Set Penyusuan, Set kesihatan optimum, Set Kesihatan optimum, Set alahan / resdung / alergi , Vitamin untuk kanak-kanak dan lain-lain lagi hanya yang terbaik dari Shaklee. "

Alhamdulillah...Makin lama makin bertambah pengedar-pengedar Shaklee dibawah bimbingan saya. Bagi mereka yang berminat untuk mendapatkan produk secara cod.boleh la menghubungi Dilla ye. Dilla kini aktif di laman facebook. Jika tidak keberatan boleh add friend dengan nya. 

Pengedar Shaklee Maluri

Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

10 October 2013

Testimoni Atasi Tonsil bengkak dengan shaklee

atasi tonsil bengkak

atasi tonsil bengkak


"Huh~~ sesungguhnya sakit tu tanda Allah sayang kita, kan.. Ekceli saya nak share, saya sedang kena tonsil bengkak ni. kelmarin saya da g klinik sijangkang check, kompom!. tapi saya memang jarang nak makan ubat antibiotik, so saya choose cara alami.. cam bawang putih antibiotik semulajadi, tapi saya tak dan nak tumbuk2 dan makan gitu je mentah2, so antibiotik semulajadi saya garlic shaklee ler..semalam petang saya start mkn. telan je sebijik pas meal 

then, biasanya org kena tonsil kan jd sgt lemah, xselera makan dan badan panas.. demam.. dan macam2 lagi. syukur, imunisasi saya masih ok, saya ada makan nutriferon shaklee untuk imunisasi badan saya.

ok, so arini arini ari ke2 mkn garlic dan nutriferon, saya dapat rasakan tonsil kurang membengkak sbb saya mkan dan minum lebih selesa.. then, saya terfikir, oh! ni hikmah tonsil saya bengkak, untuk saya cari solusi dan share pada sesiapa yang alami macam saya ni", - Ms Faizah


 






Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

09 October 2013

Kesan Sampingan Shaklee Collagen Powder


kebaikan shaklee collagen powder

Rata-rata yang tanya harga atau cara nak guna Shaklee Collagen ni mesti tanya kesan sampingan Collagen ni kan...haaa..meh sini nak habaq....bahan-bahan yang digunakan semua nya dari bahan semulajadi..kalau la ada kesan sampingan..rasa nya 50 tahun, 40 tahun, 30 tahun dulu mesti Shaklee dah stop dah keluaran collagen ni kan...sebab dah almost 20years jugak shaklee kat Malaysia ni..Belum kat negara lain 50tahun dah. 

Ok untuk kandungan saya dah buat di entry yang lepas...boleh tgk kat sini ..

Gabungan Collagen dari sisik ikan merah ditambah 7 bahan aktif tadi. Shaklee Collagen Powder dapat memberikan kesan dan bertindak sebagai :

  • Antipenuaan - Mengecilkan liang pori-pori yang kelihatan, menghilangkan kedutan dan garis-garis halus.
  • Melembap - Melembapkan kulit bagi mengurangi rasa kering dan gatal pada muka.
  • Mencerah - Mengurangi pigmentasi, jeragat dan kulit tidak sekata.
  • Menegang - Membantu menegang dan menganjalkan payudara 
  • Mengembalikan Keanjalan - Menajadikan kulit lebih anjal, tegang dan lembut.
  • Meningkatkan Pergerakan - Menyokong kesihatan sendi dan kekuatan tulang.
  • Menyubur - Menajadikan rambut lebih sihat, tidak mudah gugur dan bercabang serta tebal dan bersinar.

haa...banyakkan side effect dia...Jangan la berani tak nak cuba...Harga menawan kalbu dibulan Oktober..cepat dapatkan sekarang SCP anda. 


kesan sampingan shaklee collagen powder


Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

08 October 2013

Keunikan Shaklee Collagen Powder


Kandungan Shaklee collagen powder


Fungsi 7 bahan dalam shaklee Collagen powder


1. Kolagen daripada sisik ikan merah
Shaklee menggunakan sisik ikan merah yang mengandungi kandungan kolagen yang bersifat premium yang mana ia mudah diserap dan kurang kontaminasi berbanding kolagen yang diperoleh daripada haiwan lain. Kolagen daripada ikan mempunyai banyak elastin yang berkerjasama dengan kolagen untuk memastikan kulit tegang, lembut dan anjal.

2. Ekstrak biji Camellia japonica 
Biji Camellia japonica mengandungi Oleic Asid untuk meningkatkan kelembapan dan kelembutan kulit. Camellia japonica juga mengandungi Isoflavones , antioksida semulajadi yang membantu mengurangkan radikal bebas yang merosakkan kulit.

3. Vitamin C
Untuk meningkatkan penghasilan kolagen dalam kulit dan antioksida baik untuk kulit.

4. Vitamin B2, B6
Vitamin B memainkan peranan dalam metabolisma karbohidrat, lemak dan protein untuk menghasilkan tenaga yang diperlukan untuk menghasilkan kolagen .

5. Ekstrak Pfaffia 
Pfaffia juga digelar sebagai ginseng Brazil yg bila digabungkan dengan ekstrak biji benih camellia japonica dapat menyokong pembentukan kolagen dan asid hialuronik.Ia digunakan secara tradisional untuk merawat rambut gugur, ketidakseimbangan hormon dan meningkatkan tenaga batin. 

6. Ekstrak kerang-kerangan
Glukosamina daripada ekstrak kerang-kerangan adalah penting dalam sintesis bendalir sinovia bagi melicinkan pergerakan sendi dan melembapkan mata untuk melegakan ketidakselesesaan mata.

7. Lactobacillus acidophilus
Lactobasilus acidophilus ialah sejenis bakteria baik. Ia membantu mengimbangi usus mikroflora dan memudahkan pembinaan semula sistem usus sihat bagi meningkatkan penyerapan kolagen.

Harga Runtuh Untuk Bulan Oktober...Jom risik-risik dengan saya harga istimewa ni.

kesan sampingan shaklee collagen powder








Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 




05 October 2013

Testimoni Shaklee Collagen Powder ~ Tiada Lagi Jeragat, Pigmentasi dan Warna Kulit Tidak Sekata

Shaklee Collagen Powder

Testimoni Shaklee Collagen Powder terbaik abad ini...hehe...Tiada lagi masalah jeragat hitam, Warna Kulit tidak sekata dan pigmentasi. Setelah menggunakan 3 kotak Shaklee Collagen Powder. Memang hasilnya sangat menakjubkan. Guna secara konsisten tau..lain-lain kesan adalah kulit semakin lembut, cerah dan sunburn hilang.

Siapa nak cuba akan keberkesanan Collagen dari Shaklee ni jangan lupa roger saya ye...menurut ujian klinikal yang dijalankan menunjukkan yang 71% pengguna berasa tekstur kulit mereka lebih gebu selepas menggunakannya selama 8 minggu berturu-turut.

collagen








Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

04 October 2013

Agent / Pengedar Shaklee Di Ampang, Cheras, Langat dan Desa Pandan

pengedar shaklee cheras



"Assalamulaikum...Saya pengedar Shaklee di Ampang, Cheras, Langat, Desa Pandan dan kawasan sekitar. Untuk COD anda boleh la hubungi saya Ana (sms/whatsapp 018-6622890), pm di facebook Suzana Che Nok . Antara produk yang disediakan adalah Set hamil, Set pantang, Set Penyusuan, Set kesihatan optimum, Set Kesihatan optimum, Set alahan / resdung / alergi , Vitamin untuk kanak-kanak dan lain-lain lagi hanya yang terbaik dari Shaklee. "



Alhamdulillah...Makin lama makin bertambah pengedar-pengedar Shaklee dibawah bimbingan saya. Bagi mereka yang berminat untuk mendapatkan produk secara cod.boleh la menghubungi Ana ye. Ana kini aktif di laman facebook. Jika tidak keberatan boleh add friend dengan nya. 


pengedar shaklee cheras

Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

03 October 2013

Shaklee Collagen Powder Murah???

harga murah

Shaklee Collagen Powder Murah? Buy 6 Free 1...Haaa...mesti ramai yang tunggu promosi collagen terbaik abad ini ni kan..ape lagi cepat dapatkan sekarang. Saya sendiri dah grad 1 set promo ni tau..xnak lepaskan peluang nak cantik dan mulus.

Harga Pasaran bagi Shaklee Collagen Powder ni Rm298.00 tau..Sekarang harga promo memang terkejut pasti teruja nak grab terus satu set promo. Untuk harga promosi sms/whatsapp 012-6102263 saya ye..Jangan malu2..kalau beli 1 set tu..uolls boleh dapat free membershi shaklee..lepas tu dapat cash rebate lagi pertengahan bulan depan. haa...jimat berbaloi2 beb. Untuk testimoni boleh lihat disini

Untuk dapatkan COD Shaklee Collagen Powder ni di kawasan Puchong, Bandar Kinrara, Seri Kembangan, Serdang dan kawasan yang sewaktu dengannya..lagi la murah sebab free delivery..hehe



shaklee murah



Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign