08 January 2014

Harga Alfafa Shaklee Murah Sepanjang January 2014

alfafa harga ahli
 
 
Assalamualaikum semua...dah seminggu Promosi Alfafa berlangsung..Alhamdulillah..sambutan yang sangat memberangsangkan. Mana tak nye..Harga Murah sangat daripada harga biasa kan. Kalau saya pun xkan lepaskan peluang...tambah2 produk ni memang dah lama saya amalkan.
 
So..sesiapa nak dapat kan set promosi Buy 6 free 1 ni...tak kira kecil 330biji ke besar 700biji jangan sampai terlepas peluang ye..Harga memang tak menyesal punya. Antara Set yang menjadi pilihan dengan Alfafa yang best ni ialah :
 
1. Set slimming Budget : Alfafa + Lecithin
2. Set Suami Sayang : Alfafa + ESP
3. Set menyusu budget : Alfafa + ESP
4. Set Resdung / Alahan : Alfafa + Vitamin C + Bcomplex
Dan lain-lain...anda pilih
 
info lanjut mengenai produk alfafa kat sini ye..
 
shaklee bandar kinrara
 


Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 


0 comments:

Post a comment