Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Testimoni Set Slimming Budget Shaklee

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

15 January 2014

Testimoni Set Slimming Budget Shaklee

set slimming shaklee
 
Testimoni Set slimming budget Shaklee ni adalah dari sahabat downline saya sendiri.Alhamdulillah happy sangat beliau. Yang bestnya terus join member lepas dapat result yang marbeles ni. So ualls yang nak slim tp budget pun budget2 harus cuba set ini. Amik Lecithin dgn Herbalax je...kalau ada lebih skit add on la Alfafa kan...boleh la buang air kat dlm badan tu.
 
 
 
 
pengedar shaklee putra heights
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign