Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Gold Ambassador Pack Shaklee / Shaklee Indonesia

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

21 February 2014

Gold Ambassador Pack Shaklee / Shaklee Indonesia

Shaklee Indonesia
 
Gold Ambassador Pack...waah tajuk macam tak tahan...sebenarnya saya baru je subscribe pack ni..dengan pembelian Gold Ambassador Pack ni...kita layak untuk mendapatkan ID antarabangsa..jadi kita boleh la sponsor semua orang yang ada di negara2 yang mempunyai Shaklee..eh betul ke ayat...lebih kurang macam tu la...contoh nya di Indonesia kan Shaklee baru je masuk ke sana..jadi untuk menambahkan lagi network Shaklee kita..boleh la sponsor orang Indonesia...tapi mereka menjalankan perniagaan di sana. so..lagi luas la pasaran kita...haha..paham ke paham ni..kalau tak faham dan nak tau lanjut...contact saya ok..lepas ni boleh la ke Indonesia..nak jumpa downline2 disana..hehe..
 
So..ibuk2, cewek2 dan cowok2 di Indonesia...yang mau buat bisnes Shaklee disana..hubungi saya juga ye...terima kasih banyak2 atas sokongan selama ini.


shaklee di indonesia
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign