Ajuya Rashid: Set Jeragat Shaklee

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

24 February 2014

Set Jeragat Shaklee

set jeragat shaklee

Set Jeragat Shaklee...hehe..bukan dari Shaklee pun tapi majalah rapi yang share..' Pengambilan vitamin bantu kurangkan masalah jeragat". yang ni saya memang akui...sebab ketiga2 yang disarankan adalah terkandung didalam set kecantikan kulit Shaklee. Nah..xnak cuba lagi?? Rugi la xnak cuba kan.. Nak lagi baik tambah Shaklee Collagen Powder..perrh..best sgt.


So..ini cadangan untuk kulit berjeragat dan kulit bermasalah dari Shaklee..kalau nak budget boleh je ambil tanpa bcomplex..Bcomplex adalah untuk mengurangkan stress..sebab kadang2 yang muka bermasalah disebabkan stress kan. so boleh cuba k. Untuk order macam biasa..hubungi sy seperti no kat sebelah yang tertera. Harga mesti jatuh hati punya. Nak request Cash On Delivery?? pun boleh..hehe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign