Ajuya Rashid: Testimoni Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser / Pencuci Muka Shaklee

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

20 February 2014

Testimoni Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser / Pencuci Muka Shaklee

 
 
Pencuci muka Shaklee atau juga dikenali sebagai Nutriwhite Gentle Deep Foaming Cleanser ni adalah pengalaman saya sndiri..hehe..yang kemek tu genap la setahun guna. yang gemuk tu bersedia untuk menggantikan nya pun adoihai.. Tahan lama walaupun harga pasaran Rm119.00 tapi penggunaan sehingga 1 tahun..huhu...saya selalu guna 2 kali sehari. feel nya pun sgt best..fresh dan tak melekit atau rasa kesat lepas cuci. maknanya bebas bahan kimia.
 
dan..semalam pun saya ada poskan 1 untuk customer saya..Iza nama nya..sms nya berbunyi begini "Salam akak..brg dah sampai semlm, best ar guna pencuci tu"...hehe 
Alhamdulillah dah jumpa yang serasi dengan kulit haye..kerana diriku begitu berharga..sape nak cuba untuk dapatkan pencuci muka untuk penjagaan kulit dari luar seperti saya jangan lupa hubungi saya ye..Harga pasti yang terbaik.












Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 





No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign