Ajuya Rashid: Ceritera COD Shaklee Ke Bandar Puteri Puchong

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

08 March 2014

Ceritera COD Shaklee Ke Bandar Puteri Puchong


First time buat citer COD ni...petang tadi gi hantar Shaklee ke rumah customer kat Bandar Puteri, Puchong. Hijauan Puteri Condominium?? Amboi..rumah baru siap kot...yang geram nya pak guard tu bukan main siasat kita nak buat ape..brapa lama. tak teragak2 la kan..Dah la masa sy pergi tu dengan anak2 pompuan sy 2 org ni.. Sorang 3 tahun..sorang 5tahun..mula2 sy pergi kat guard house..lepas tu dia datang kat keta tgk barang ape siap belek2 plastic lagi. kot ye pun..Nak join order bleh la kan. Bukan apa..memang xsyok plak nak masuk jmpa customer. Customer tu pun suruh saya masuk..dia nak amik kat bwh flat dia je malas nak kuar. Alang2 sy dah drive kan....Anyway apa2 citer pun..Saya memang suka hantar barang2 customer secara pick up..Sebab macam2 org boleh jumpa...sembang2 lama2 kenal la kan. So...sape2 area yang saya selalu COD tu leh la join order kan... Kat Putra Heights, Puchong, Bandar Kinrara dan Seri Kembangan
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign