Ajuya Rashid: Testimoni Set Slimming Untuk Ibu Menyusukan badan

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

14 March 2014

Testimoni Set Slimming Untuk Ibu Menyusukan badan

shaklee puchong

Testimoni Set Slimming Untuk Ibu Menyusukan Badan ni saya petik dari perbualan dengan customer saya di facebook. Alhamdulillah..beliau memilih untuk menjadi ahli Shaklee setelah merasai sendiri perubahan nya. Sebab tu tak heran walaupun sekarang ramai yang menjadi distributor. tapi apa yang saya nak tekankan adalah..pilih lah distributor yang benar2 akan guide anda,,,lagi2 kalau yang nak buat bisnes...eh..terkeluar dari topic lak..hehe.
 
So..sesiapa nak cuba set seperti yang Ani ambil ni...boleh hubungi saya ok. In Shaa Allah selamat untuk baby.




shaklee puchong

 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign