Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Testimoni Herbalax dan lecithin ~ Cadangan Set Slimming Budget

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

18 April 2014

Testimoni Herbalax dan lecithin ~ Cadangan Set Slimming Budget

 
 
:: Assalamualaikum kawan2 Testimonial diri sendiri. Before: 66-68 kg ...After: 58 kg"

Sy cuma consume Herbalax dan Lecithin sahaja untuk set slimming Shaklee ni. Pada mulanya sy consume utk masalah sembelit yg agak kronik dan kolesterol tinggi (naik bintik kolesterol kt mata dan ikut report medical, kolesterol tinggi), but then after 2 - 3 months badan semakin susut. Kesan yg best: Bintik kolesterol tu dh hilang, kolesterol dh paras normal (kdg2 kurang dari tu) and sembelit makin baik. Sy jenis yg rangka besar, jadi berat sy tak banyak yg turun berbanding org lain, TAPI inch loss mmg banyak. Sekarang ni, kdg2 je sy mcm lecithin dan herblax, bdn tak naik pun. cuma kena kawal makan yer.

Alhamdulillah sy dh dpt berat normal (^_^). To all people out there, kena cuba yer. Kite mampu untuk ubah dan SIHAT. Yang penting, perlu yakin dan konsisten. hehehe

TERIMA KASIH SHAKLEE
::
 
Haaa...sape tak happy kan kalau dapat buang lemak2 yang ada dalam badan tu...dua tiga hari ni banyak pulak testimony slimming ni singgah kat group customer2 kami. ape lagi..cepat dapatkan produk Shaklee yang sudah terbukti selamat untuk anda.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign