Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Testimoni set pantang/bersalin, penyusuan dan slimming shaklee

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

29 April 2014

Testimoni set pantang/bersalin, penyusuan dan slimming shaklee

 
 
 
"Sharing is caring...pengalaman diri sendiri guna set berpantang dan penyusuan shaklee sebelum menjadi ahli...

5 day after operation, luka pmbedahan pulih, xde berair, jahitan pun cantik.ina mmg x amik ikan haruan sepanjang berpantang sbb doktor pakar dh nasihatkan.

Sembelit mmg takde langsung...bab2 sembelit mmg scary sbb masa anak sulung dlu, berjam2 menangis dlm toilet, org yg penah alami je ...
faham. Setiap hari dpt membuang dgn lancar..syukur

Baby adelia berjaga malam..start pukul 10 malam sampai subuh.dlm 2 bulan jugak laa..amazing, wlaupun xtdo mlm, badan masih cergas, boleh handel baby tanpa susahkan mak..best2

Yg paling best, susu badan mmg banyak..wlaupun baby kuat menyusu, still kena pam setiap 3 jam, kalau x mmg basah la baju

Last sekali, berat badan ina turun 20 kg...ini yg tersangatttt la best.smpai smua org tegur..hehe...alhamdulillah, dengan segala keberkesanan produk ini la buat ina jatuh hati dengan shaklee...dan paling x sangka dapat menjana kewangan kami sekeluarga..

Terima kasih shaklee..syukur dipertemukan denganmu"





Testimoni pelanggan saya sendiri...lepas sahaja habis berpantang terus daftar sebagai ahli...bulan pertama terus meraih 4 angka bonus. Alhamdulillah..saya hanya berkongsi kebaikan produk dan marketing Shaklee...Beliau hanya duplicate apa yang saya buat. begitu juga anda...dah cuba pastu jatuh cinta terus daftar kan. alangkah baiknya jika daftar terus ahli semasa membuat belian set bersalin anda...mana tau cukup untuk layak dapat free membership kan.

Hubungi saya segera...yang mana kawasan berdekatan saya boleh hantarkan...kalau jauh2 saya akan uruskan pengeposan. In Shaa Allah..dijamin puas hati.


 
 
 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign