Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: May 2014

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

29 May 2014

Testimoni Cinch Shake Shaklee ~ Turun 11kg lepas guna 1 canister Cinch


Testimoni Cinch Shake Shaklee dari 94kg turun ke 85kg. Badan dah tak menggeleber dan baju lama pun dah boleh pakai. Seronok kan kalau dapat bentuk badan yang diimpikan. Bukan calang2 orang boleh turun berat dengan mudah. Kunci nya kena la sabar. Nak cuba Cinch Shake ni kena la hubungi saya.


Ini adalah cadangan set slimming untuk di ambil bersama2 cinch. Herbalax, Lecithin dan Cinch Shake (perisa coklat, Vanila dan Café latte). So boleh la pilih mengikut budget anda. Seeloknya ambil 1 set sebab konsep menguruskan badan tu tak lari kan.
 
Ambil Lecithin untuk memecahkan lemak, ambil herbalax untuk membuang pecahan lemak dan kolesterol, ambil cinch untuk memberi tenaga. rasa kenyang yang lebih lama dan membina otot setelah lemak dipecahkan.
 
 
Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=c84f741b048a0721739ac52c241ba5df
 
 
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
Pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.

26 May 2014

Atasi Masalah Sendi Dengan Advance Joint Health Shaklee


Advance Joint Health mengandungi satu bentuk ekstrak Boswellia yang telah ditunjukkan didalam kajian klinikal, mampu meningkatkan keselesaan sendi didalam jangkamasa seawall 5hari. Ramuan yang dirumus secara saintifik ini merangkumi ramuan yang terbukti secara klinikal:-
 - Menggalakkan mobility
 - Meningkatkan fleksibiliti
 - Meningkatkan fungsi sendi
 - Menyokong kesihatan sendi untuk jangkamasa panjang

Juga merangkumi kombinasi nutrient kesihatan-sendi yang direka khas: zinc, kuprum, manganese, dan vitamin C - setiap satunya memainkan peranan yang unik dan kritikal didalam membangunkan kolagen penghubung dan rawan yang sihat.

Tidak seperti kebanyakan supplemen kesihatan sendi, Ajht tidak mengandungi kondroitin, satu bahan yang terbukti didalam ujian klinikal menghalang penyerapan glukosamin. Ajht adalah 100% bebas kekerang dan 100% vegetarian - tidak langsung mempunyai sumber haiwan.
 
 
 
 
Perbezaan diantara sendi yang stress dan sendi yang sihat
 
Sendi Stress
  •  Kesan stress berterusan, kerja terlalu kuat, haus dan lusuh biasa pada sendi
  • Rawan menjadi lemah dan rapuh
  • Geseran berlaku diantara tulang-tulang, yang mengeluarkan kimia yang menyerang rawan, menyebabkan ketidakselesaan dan mobility yang terhad.
 
Sendi Yang Sihat
  •  Advance Joint Health membantu sendi sihat dalam 3 cara:-
  • Meningkatkan cuchioning: Glukosamin membantu memelihara rawan - cushioning perlindungan diantara sendi yang membolehkan mereka bergerak lebih bebas.
  • Memelihara tisu penghubung yang sihat: zinc, kuprum, manganese dan vitamin C membantu membina kolagen dan lain-lain komponen tisu penghubung yang memberi kekuatan dan struktur kepada sendi.
  • Meningkatkan keselesaan sendi: ekstrak Boswellia pantas membantutkan mekanisma respons stress tubuh untuk memperbaiki keselesaan sendi.
 
Hadiah yang terbaik untuk mereka yang tersayang..seksa tu na solat pun susah nak bangun dan duduk pun sakit2. Untuk order hubungi saya ye...Produk ini adalah antara produk ter 'Hot' di Shaklee. Sekejap ade...lama yang tak ada.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

21 May 2014

Testimoni Set Berpantang / Bersalin dan Slimming Shaklee

 
 
 
 
Assalamualaikum...tengahari ni nak share testimonibest dari customer saya. Beliau mengambil Set Berpantang / Bersalin Shaklee sekali dengan slimming. Iaitu tambahan Cinch, Herbalax dan lecithin untuk set berpantang beliau...Jom baca conversation ni....nak print  screen panjang sangat...saya copy paste je ye.
 
==============================================
 
Ina : Salam akak..xpeke ina jd kurg mkn lah..tp susu bnyk..nasi sekli sehari je..ptg mnum air je..mlm minum air n biskut je..xde selera lgsung..risau nie..Sebb esp ke?rasa knyang je..badan xletih..xmcm mcm org pantang pun..
Saya : Wsalam Ina..Boleh tau cemana ina mkn..ikut jadual yg akak suggest x.
 
Ina : mnum esp tmbah milo dgn inch.. Mkn x.. Pastu tgari baru mkn nasi..ptg just minum milo kdbg mkn roti kdng mkn biskut kena elok xmkn terus just minum je..mlm minum esp n inch.. Je.. Mkn x..Ina risau takut anak xcukup zat.Klmarin tibang dri 85 nie dah 75..tkejut jugak..qayum dlu payah ina turun
 
Saya : Banyak nya turun..In Shaa Allah xde pape..sekurg2 nya ina ada ambil nasi utk 1 hari tu...lagipun ada alas kan dengan biskut atau roti...asalkan jgn skip meal lgsg. Lagipun supplement dah ada zat2 dia. tu la fungsi supplement nak cover yang mana xcukup.. don't wori
 
Ina : Ina risau la klu turun mendadak..sebab kan org kata klu turun cepat..naik pun cepat.anak ina kuat mnyusu tp bdan ina ok xletih memg beza dgn anak pertama dlu..asyik nak mkn je..pagi n mlm berjaga pun ok..xde msalah..😊
  saya : Alhamdulillah..happy kalau mcm tu. Cinch n esp akan bantu pejalkan otot2, In Shaa Allah xnaik dah,jgn risau k.

=======================================

Alhamdulillah..Ina happy saya lagi happy...Ina dah grab skali set pantang, menyusu dan slimming...terus daftar membership free. bulan ni juga beliau dah dapat cash rebat. Seronok ye pantang macam tu. saya belum berpeluang lagi nak berpantang dengan set Shaklee. tak sabar nak cuba. hehe...sebab masa pantang setahu saya..mesti rasa lapar..nak mengunyah sokmo org kata. sebab badan kan perlukan zat2 mknn utk tenaga. tapi ina dah buktikan set pantang Shaklee sangat membantu beliau dalam pantang dan misi mengembalikan badan ke bentuk asal. Nak join Ina skali berpantang dengan Shaklee..Jangan malu2 hubungi saya ok. Konsultansi mesti yang terbaik untk anda.














Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 
 
 
 
 

20 May 2014

Shaklee Di Bandar Saujana Putra


Assalamualaikum semua pengguna2 Shaklee di Bandar Saujana Putra, mencari pengedar Shaklee berhampiran anda?? memandangkan ada pengguna dari Bandar Saujana Putra terpaksa datang ke Putra Heights untuk bertemu dengan saya. Kini saya mengambil inisiatif untuk membuat penghantaran di Sekitar Bandar Saujana Putra.
 
Alhamdulillah...gambar menunjukkan seorang pengguna tegar Shaklee yang telah mengambil peluang untuk mendapat Mealshake dengan harga promosi. Beliau telah mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan saya. Jadi bila ada promosi tertentu beliau layak untuk mendapat kan produk dengan harga yang jauh lebih murah.
 
Jika anda juga pengguna tegar Shaklee dan berminat untuk mendapat kan khidmat saya sebagai Distributor Shaklee anda...apa kata hubungi saya seperti nombor tertera, In Shaa Allah..saya akan cuba berikan service yang terbaik. Nak saya datang ke Bandar Putra Saujana boleh...nak jumpa di Giant Putra Heights lagi dialu2kan..hehe.
 










Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Alam Megah, Shah Alam

19 May 2014

Hubungan Kelamin Selepas Caesarean

 
 
Assalamualaikum semua...semalam belek2 paper utusan..jumpa la artikel ni. rasanya amakt berguna untuk ibu2 yang baru lepas caesarean kan. Macam saya masa melahirkan anak saya yang 1st dulu seriau juga nak bersama2 suami, sebab kadang2 ada sakit2 dekat bahagian caesarean tu. Semoga artikel ni dapat la bagi info skit untuk ibu2 diluar sana ye.
 
Menyentuh soalan tentang masa yang sesuai untuk mengadakan hubungan kelamin selepas bersalin secara pembedahan caesarean, sebaik-baiknya pastikan darah nifas telah kering dan mandi hadas besar telah dilakukan. Bagi mereka yang tidak mempunyai pengalaman bersalin secara pembedahan, sebenarnya bersalin secara pemdedahan sama seperti bersalin normal iaitu akan ada darah nifas selepas bersalin.
 
Sewajar dengan hukum Islam, seseorang wanita hendaklah mandi hadas besar apabila darah nifas telah kering sebelum melakukan hubungan kelamin. Luka caesarean biasanya akan sembuh satu bulan selepas bersalin caesarean. Jadi, sebaik-baiknya lakukan hubungan kelamin selepas dua bulan.
 
Berhubung pertanyaan sama ada hubungan kelamin selepas bersalin caesarean akan sama seperti sebelum mengandung, ia bergantung kepada faktor-faktor seperti perubahan hormon. Biasanya, bagi ibu-ibu yang menyusukan bayi akan menghadapi sedikit masalah disebabkan pengeluaran cecair (pelincir) di faraj yang berkurangan kerana badan lebih fokus kepada pengeluaran hormon prolaktin untuk susu ibu. Keletihan menguruskan bayi kecil kadang-kadang meletihkan terutama bagi bayi yang asyik meragam di waktu malam menyebabkan ada ibu-ibu yang tidak cukup tidur. Jadi, sudah tentu hubungan kelamin anda mungkin kurang sama seperti sebelum anda mengandung.
 
Selain itu, pasti ada yang merasa was-was dan takut luka caesarean akan terbuka atau terasa sakit. Jika luka caesarean telah lebih daripada dua bulan, biasanya tiada masalah. Tetapi jika memang terasa sakit sewaktu hubungan kelamin, berjumpalah doktor untuk pemeriksaan lanjut.
 
Nak cuba set bersalin Shaklee untuk cepat sembuh kan luka caesarean?? boleh tengok info kat sini. Macam2 ada.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 
 
 

16 May 2014

Testimoni Esp Shaklee ~ Berat Turun 8k Sebulan!!


Assalamualaikum semua...lama x tepek testimoni kat entry..hehe..ye ke lama.mcm x je.. okeh...testimoni ni dating dari sahabat adik saya. Adik saya ni baru tingkatan 5. Dia suka berniaga mcam kakak2 dia jugak. dalam keluarga saya dah ada 4 orang ahli Shaklee. Jadi rezeki siapa2 la yang dapat penuhi order ayen ni kan. Alhamdulillah...testimoni ni dating dari pelajar tingkatan 5. Amik ESP selama sebulan boleh tyryn hingga 8kg. Memang tabik spring...1st time dapat testimoni mcm ni...hehe
 
Nak tunggu apa lagi..bagi yang masih berkira2 nak ambik ESP ke nak cuba dengan Set budget Slimming ke...Cepat2 buat keputusan ok..Fast Action Fast Results. Harga jangan risau...pasti menepati budget anda.
 


Set Lengkap Slimming Shaklee















Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Alam Megah, Shah Alam

15 May 2014

Testimoni Rita Rudaini Tentang Shaklee


Assalamualaikum semua...duk belek2 IG semalam..ramai plak yang share pasal Rita Rudaini guna Shaklee.. hehe..apa lagi..ai pun tumpang skaki la nak share jugak. Apa kata Rita??

"Da sampaiii dah 'power' mommy...maklum lah mommy pon mcm ultraman jugak, bila weak butang kt dada tukaq jd kaler merah...ni makcik alasaleh dah hantaq power, butang kt dada tukaq jd kaler biru laa satgii... da boleh handle 'rasaksa garadon' 2 org nih......"

Rita pun ambil shaklee...artis mesti disogok bermacam2 produk untuk jadi duta kan. Tapi tidak Shaklee...dorang yang cari Shaklee sendiri. ...
Jom baca apa yang #ritrud727 ambil.

1) OMEGA GUARD
• Mencegah penyakit saluran darah dan strok
• Meningkatkan system imun dan menyihatkan paru-paru
• Menentang kanser
• Memelihara fungsi-fungsi sendi (arthritis)
• Mencegah Insomnia dan membantu mengurangkan tekanan

2) VIVIX
• Melindungi dan membaiki sellular DNA
• Menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria
• Melambatkan proses penuaan
• Memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap selular, kesihatan dan kesejahteraan.

3) VITALEA MULTIVITAMIN WITH IRON FORMULA
• Penambahan tenaga segera
• Pelengkap nutrisi
• Membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan
• Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormone, serta menjaga kesihatan tiroid
• Melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.

Semestinya pilihan yang sangat mantap untuk supermom..anda bila lagi??
 
 
 





 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Alam Megah, Shah Alam


14 May 2014

ESP Shaklee In The House



Esp Shaklee ni kan...asal restock je abis..asal abis je restock. hehe...maklum lah hot item...kalau xde ready stok kat umah memang susah la skit. kesian kat customer yang nak urgent. Saya plak xsuka biar customer tunggu2 ni...so ada ready stok senang la terus hantar. pada sapa2 yang baru nak cuba esp atau nak repeat order boleh la hubungi saya ok. siapa2 yang berdekatan dengan Putra Heights, Puchong, Bandar Kinrara atau Seri Kembangan boleh la hubungi saya untuk buat appointment penghantaran. In Shaa Allah ready stok.
 
Bagi yang masih belum tau khasiat ESP ni..boleh baca kat sini
 











Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

12 May 2014

Penghargaan Sebagai Senior Coordinator Dari Master Nadiah


Alhamdulillah..Sabtu lepas saya telah menghadiri 1 majlis pengiktirafan seorang Master dari Group Jutawan Master Nadiah Suhaidi. Beliau adalah Mentor terdekat saya dimana pangkat nenek dalam bisnes Shaklee. Bila dekat dengan orang Berjaya..kita pun akan lebih terasa auranya kan..ye tak. Alhamdulillah..Sharing dari Master Nadiah sangat memberi impak dalam bisnes Shaklee saya. saya tak salah pilih group. sebab tu saya senang untuk duplicate leader2 diatas saya.
 
 
Barisan Senior Coordinator MSE Group. Alhamdulillah pada bulan March saya telah mencapai rank yang ke 4 dalam Shaklee. lagi 3 tangga untuk mencapai Master Coordinator seperti Master Nadiah, In Shaa Allah PERCAYA SEBELUM BERJAYA. Saya juga boleh jadi seperti beliau. Income hampir mencecah Rm100,000.00 sebulan hanya dari rumah. sape xnak kan??
 
 
Barisan Leader2 yang telah Berjaya duplicate apa yang telah saya lakukan.. 4 orang daripada leader2 ini adalah dari bimbingan saya. 4 orang supervisor iaitu income mencecah 4 angka. mendapat penghargaan dari Master Nadiah.
 
 
2 orang leader dari bimbingan saya mendapat penghargaan sebagai Senior Supervisor. satu tangga lagi bakal mencecah income 5 angka. In Shaa Allah..tiada yang mustahil kan..asalkan buat. Anda buat anda dapat.
 
 
Bersama upline dan downline-downline...ketiga2 sebelah kanan saya telah mencecah income 4 angkan. dan saya bersama upline saya di sebelah kiri saya..kami sama2 mendapat income 5 angka dari Shaklee. Beza nya adalah..saya buat Shaklee fulltime hanya dari rumah. Manakala beliau buat Part Time Shaklee sambil bekerja di sebuah Bank. walaupun part time tapi income melebihi gaji hakiki. Kami hanya berhubung melalui alam maya..majlis begini sahaja yang dapat menyatukan kami. Sudah pasti saya tidak akan melepaskan peluang untuk bersua muka dengan tulang belakang saya selama ini. Alhamdulillah...Alhamdulillah..Berakhirnya majlis ini membuatkan saya lebih bersemangat untuk duplicate apa org Berjaya telah lakukan..kami juga insan biasa..tapi kami punyai semangat untuk menjadi insan hebat dan luar biasa. In Shaa Allah..dengan izin NYA dapat kita sama2 meningkatkan ekonomi keluarga, Anda buat Anda dapat betul tak.
 
Bertindak sekarang untuk bersama2 menyertai keluarga kami..
 
 









Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 




08 May 2014

Pengedar Shaklee Di Taman Medan PJ, Pantai Dalam,Puchong dan Bandar Kinrara

 
 
 
Assalamulaikum...Saya pengedar Shaklee di Taman Medan PJ, Pantai Dalam, Puchong, Bandar Kinrara dan yg berdekatan. Untuk COD anda boleh la hubungi saya Eika (sms/whatsapp  012-2712711) pm di facebook Zulaika Eika Antara produk yang disediakan adalah Set hamil, Set pantang, Set Penyusuan, Set kesihatan optimum, Set Kesihatan optimum, Set alahan / resdung / alergi , Vitamin untuk kanak-kanak dan lain-lain lagi hanya yang terbaik dari Shaklee. "



Alhamdulillah...Makin lama makin bertambah pengedar-pengedar Shaklee dibawah bimbingan saya. Bagi mereka yang berminat untuk mendapatkan produk secara cod di kawasan Taman Medan PJ, Pantai Dalam, Puchong, Bandar Kinrara dan yg berdekatan boleh la berhubung dengan Eika ye..Eika kini aktif di laman facebook. Jika tidak keberatan boleh add friend dengan nya.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

07 May 2014

Testimoni Herbal Blend Shaklee Untuk Ruam Bayi

 
Testimoni Herbal Blend Shaklee untuk ruam bayi ni adalah dari sahabat saya sendiri...oleh sebab Herbal blend ni susah nak dapat stok..beliau telah membawa anak nya berjumpa doctor..tapi ubat yang diberi tak dapat nak atasi masalah anak beliau..Kebetulan pula keesokan harinya Shaklee dah buat restock untuk krim ni...apa lagi terus cuba...2kali sapu saja dah Nampak perubahan pada ruam anak beliau. Alhamdulillah...kesian kan kalau tengok anak garu2. apa lagi cuba sekarang. In Shaa Allah tidak memudaratkan Sedikit info tentang Herbal Blend Cream ada dibawah :-
 
 
 
Herbal Blend® Multi-Purpose Cream
  • Krim yang menenangkan ini telah diuji secara klinikal di mana ia dapat melembutkan kulit yang kasar dan pecah-pecah pada lutut, siku serta tumit kak.
  • Dingin, bermentol dan tidak berminyak.
  • Diperbuat daripada estrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chestnut yarrow dan rosemary











Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Alam Megah, Shah Alam

06 May 2014

PROMOSI MEALSHAKES BUY 6 FREE 1 SEPANJANG MAY 2014


Assalamualaikum semua..Alhamdulillah  dah hari ke 6 kita bulan May...hakak plak baru nak hapdate promo bulan ni..hehe...kesulitan adalah amat dikesali. Apa2 pun masih belum terlambat kan ada lagi 25hari lagi sebelum tamat promosi ni
 
Siapa penggemar Mealshakes Shaklee ni mesti suka kan..dengan pembelian 6 canister mealshakes ini anda layak untuk mendapat percuma 1 canister lagi dengan harga Rm682.50 Jika anda seorang yang bijak..tambah lagi lebih kurang 16uv (Rm50 keatas) anda layak untuk dapat percuma keahlian Shaklee. Dan...anda akan terus menikmati harga ahli untuk set promo ini.
 
Jom baca sedikit info mengenai Mealshakes ini kat bawah.
 
========================================================================

Meal Shakes Shaklee menyediakan hidangan lengkap dan asid amino serta nutrisinya mudah diserap untuk kegunaan harian. Ia dihasilakn daripada bahan semulajadi - buah-buahan, sayur-sayuran, kacang soya, lacalbumin (sejenis susu) dan lain-lain, Lactalbumin adalah bahan yang terbaik dan mengandungi organisma protin yang sangat berkualiti dan mudah diserap ke dalam sistem tubuh dari peringkat bayi hingga ke orang dewasa. Kebiasaannya, ia mengandungi pelbagai nutrisi seperti immunoglobin, lactoferrin, bacteriolysin dan sebagainya. 

Meal Shakes sangat sesuai untuk bayi, pelajar, kanak-kanak membesar, ibu mengandung, para atlet, pengamal sayuran (vegetarian), orang sakit, orang yang sibuk bekerja atau orang yang selalu mengambil makaanan segera. 

Manfaat utama Meal Shakes

  • Nutrisi Lengkap - Menyediakan 24 jenis vitamin, mineral dan zat perlu. Kekurangan pengambilan zaat boleh menyukarkan kadar serapan vitamin dan mineral oleh tubuh kita. Mengandungi lesitin soya yang bekerjasama dengan vitamin larut lemak.
  • Membekal Nutrisi kepada sel tubuh - Kaya dengan protin (tidak mengandungi laktosa), membantu pembinaan sel-sel kulit, kuku, rambut, organ, darah, imun dan lain-lain.
  • Membantu tumbesaran - Mengandungi asid folik, biotin, kaya dengan kalsium dan magnesium yang diperlukan untuk membinatulang dan sel-sel untuk proses membesar.
  • Ant-Oksida - Mengandungi vitamin A,C,E, zink, selenium yang merupakan agen anti-oksida yang bertindak melawan jangkitan dan melambatkan proses penuaan.
  • Mengembalikan seri wajah - Mengandungi vitamin B yang lengkap, zat besi dan copper yang cukup untuk membina sel-sel darah merah yang sihat, sekaligus memberikan kompleksi wajah/kulit yang lebih cantik.
  • Detoksifikasi - Kaya dengan serat larut untuk membantu membuang lemak berlebihan dan sisa buangan dari perut dan usus.
  • Kelazatan rasa - Minuman yang lazat untuk diambil bersama fruktos semulajadi; penggantian segera terhadap kekurangan vitamin, mineral dan juga tenaga. Tidak mengandungi sebarang pewarna dan gula tiruan. Lazat untuk dinikmati semua golongan.










Untuk info lanjut atau pesanan

pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Alam Megah, Shah Alam
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign