14 May 2014

ESP Shaklee In The House



Esp Shaklee ni kan...asal restock je abis..asal abis je restock. hehe...maklum lah hot item...kalau xde ready stok kat umah memang susah la skit. kesian kat customer yang nak urgent. Saya plak xsuka biar customer tunggu2 ni...so ada ready stok senang la terus hantar. pada sapa2 yang baru nak cuba esp atau nak repeat order boleh la hubungi saya ok. siapa2 yang berdekatan dengan Putra Heights, Puchong, Bandar Kinrara atau Seri Kembangan boleh la hubungi saya untuk buat appointment penghantaran. In Shaa Allah ready stok.
 
Bagi yang masih belum tau khasiat ESP ni..boleh baca kat sini
 











Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 

0 comments:

Post a comment