Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Testimoni Esp Shaklee ~ Berat Turun 8k Sebulan!!

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

16 May 2014

Testimoni Esp Shaklee ~ Berat Turun 8k Sebulan!!


Assalamualaikum semua...lama x tepek testimoni kat entry..hehe..ye ke lama.mcm x je.. okeh...testimoni ni dating dari sahabat adik saya. Adik saya ni baru tingkatan 5. Dia suka berniaga mcam kakak2 dia jugak. dalam keluarga saya dah ada 4 orang ahli Shaklee. Jadi rezeki siapa2 la yang dapat penuhi order ayen ni kan. Alhamdulillah...testimoni ni dating dari pelajar tingkatan 5. Amik ESP selama sebulan boleh tyryn hingga 8kg. Memang tabik spring...1st time dapat testimoni mcm ni...hehe
 
Nak tunggu apa lagi..bagi yang masih berkira2 nak ambik ESP ke nak cuba dengan Set budget Slimming ke...Cepat2 buat keputusan ok..Fast Action Fast Results. Harga jangan risau...pasti menepati budget anda.
 


Set Lengkap Slimming Shaklee















Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Alam Megah, Shah Alam

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign