Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Testimoni Rita Rudaini Tentang Shaklee

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

15 May 2014

Testimoni Rita Rudaini Tentang Shaklee


Assalamualaikum semua...duk belek2 IG semalam..ramai plak yang share pasal Rita Rudaini guna Shaklee.. hehe..apa lagi..ai pun tumpang skaki la nak share jugak. Apa kata Rita??

"Da sampaiii dah 'power' mommy...maklum lah mommy pon mcm ultraman jugak, bila weak butang kt dada tukaq jd kaler merah...ni makcik alasaleh dah hantaq power, butang kt dada tukaq jd kaler biru laa satgii... da boleh handle 'rasaksa garadon' 2 org nih......"

Rita pun ambil shaklee...artis mesti disogok bermacam2 produk untuk jadi duta kan. Tapi tidak Shaklee...dorang yang cari Shaklee sendiri. ...
Jom baca apa yang #ritrud727 ambil.

1) OMEGA GUARD
• Mencegah penyakit saluran darah dan strok
• Meningkatkan system imun dan menyihatkan paru-paru
• Menentang kanser
• Memelihara fungsi-fungsi sendi (arthritis)
• Mencegah Insomnia dan membantu mengurangkan tekanan

2) VIVIX
• Melindungi dan membaiki sellular DNA
• Menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria
• Melambatkan proses penuaan
• Memelihara kesihatan jantung, kesihatan otak, kesihatan sistem imun, kesihatan sendi, perlindungan antioksidan, peningkatan tenaga pada tahap selular, kesihatan dan kesejahteraan.

3) VITALEA MULTIVITAMIN WITH IRON FORMULA
• Penambahan tenaga segera
• Pelengkap nutrisi
• Membantu dalam stimulasi metabolisma dan melambatkan proses penuaan
• Menyediakan asas nutrisi, memastikan sel hidup, pertumbuhan rambut, otot, kulit, kuku dan hormone, serta menjaga kesihatan tiroid
• Melindungi fungsi buah pinggang, jantung dan hati.

Semestinya pilihan yang sangat mantap untuk supermom..anda bila lagi??
 
 
 





 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Alam Megah, Shah Alam


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign