Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: SELAMAT HARI RAYA!!

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

06 August 2014

SELAMAT HARI RAYA!!


Assalamualaikum semua pembaca dan pengunjung blog AR. dah berapa lama xupdate blog..kini AR kembali..hehe..Dikesempatan ini juga AR ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Maaf Zahir Dan Batin. Harap belum terlambat la ye..raya kan sebulan.
 
Kualiti gambar raya ke-3 yang kurang memuaskan..harap dapat la menjadi tatapan semua pembaca..hehe...cantik ke xcantik..hentam saje lah..janji mood raya tu ada kan. Raya pertama dan kedua xsempat bergambar.. Maklum la raya.
 
Maka dengan entry ini..AR kembali dengan semangat baru...betul2 cuti sebulan bulan puasa dan raya lebih seminggu. Duk kat kampung line internet pun nyawa2 ikan je. boleh add friend saya di FB untuk update terkini ya.
 
Orang-orang Putra Heights, Puchong, Bandar Kinrara dan Seri Kembangan yang nak dapatkan produk Shaklee secara pick up atau Cash on delivery boleh hubungi saya mcm biasa ye. In Shaa Allah saya cuba penuhi permintaan pelanggan2 AR sebaiknya.












Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign