Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: TESTIMONI ASMA KURANG DENGAN OMEGA GUARD SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

26 August 2014

TESTIMONI ASMA KURANG DENGAN OMEGA GUARD SHAKLEE

 
 
Bismillahirrahmanirahim ..
Alhamdulllillah syukur, ashraf tak perlu bergantung pd ubat klinik lagi ..

♡ ASMA dh kurang
♡ Antibodi pun kuat

♡ Klu demam pun tak seteruk dulu
♡ Makin bijak .. petah berbicara .. uiii
♡ Selera makan bertambah ( .. ibu pulak yg tak leh tahan .. hihihi )

#psstpaling best .. tak perlu kata apa2, ashraf tahu mana nk dptkan Omega .. hihihi .. sembunyilah kat mana2, letak la tinggi or rendah .. compom ashraf dpt cari. Sentiasa kena pantau sbb klu leka je, beberapa biji pun sanggup ditelan .. bahayakan, ibu sabar jew.
 
Omega Guard untuk kesihatan kanak-kanak terbukti memberi kesan yang positif kepada mereka. Alhamdulillah anak-anak saya juga peminat tegar omega guard..kunyah je..tapi si adik akan luahkn balik kapsul dia tu sebab susah skit nak gigit2. Apa la sangat untuk simanja kita kan.
 
 
 
Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 
 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=f0e74f09295841e202946abdc1829518
 
 
 
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
 
 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid

Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam  
 
 
 

 
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign