Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: Delivery Free Membership Shaklee Ke Puchong

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

03 September 2014

Delivery Free Membership Shaklee Ke Puchong


Alhamdulillah..2 3 hari lepas sempat daftar kan seorang repeat order customer dengan keahlian secara percuma (Free Membership) Shaklee dan delivery ke Puchong. Tau tak macam mana nak dapatkan keahlian percuma ni. Sebenarnya customer ni sudah lama asik repeat order supplemen beliau dan anak2. sampai la haritu dia kata nak jadi ahli dan order. lepas dia bgtau barang2 yang nak di order...AR kira harga barangan nya mencecah Rm680.00 dan melebihi 200uv. Jadi layak untuk dapat keahlian percuma gitu. Tak pasal2 dapat keahlian percuma kan..hehe.. Dan yang lagi best kakak ni akan dapat return sebanyak 5% dari belian nya dan akan terus di bank in ke akaun yang didaftarkan.
 
Masa AR hantar tu kan sempat beliau kongsikan beberapa testimoni sepanjang menggunakan Shaklee sebelum mendaftar sebagai ahli.

Beliau sendiri consume alfafa dah kurang senggugut, esp dah xkena ulser kalau x tiap2 minggu tu mesti kena, ostematrix rasa lenguh badan dah xde walaupun kerja penat. Kulit pun rasa moist je dan makin cerah. Kesan penggunaan Shaklee memang terasa sangat,  Katanya tak sangka banyak yang dia dapat.
Manakala Omega Guard, bcomplex dan mealshake dibeli untuk anaknya di asrama. Kalau supplement dah habis pandai minta dengan mamanya..katanya dah x mengantuk dan x penat dah pegi kelas. lagipun nak spm banyak nak pakai tenaga otak ye. Balik umah..Mama Bcomplex dengan Omega ada x? "La kenapa xcakap awal2..boleh mama beli dengan aunty Ajuya tu...nanti mama belikan". hehe..suka saya dengar. Sampai la beliau hubungi saya untuk mendaftar sebagai ahli. Alhamdulillah. yang baik kita kongsi2 kan..yang xbaik jadi kan sempadan...bermadah plak.
 
Puas hati kan dapat tambah nilai dalam kehidupan orang lain.? Bagi anda diluar sana yang masih berkira2 untuk mendapatkan supplement hebat ini. apa kata hubungi AR. ada apa yang boleh AR bantu In Shaa Allah. Nak buat side income macam AR dari rumah lagi di alu2kan. AR sangat teruja untuk membantu mereka diluar sana rasa seperti yang AR rasa. In Shaa Allah. Jangan malu jangan segan untuk hubungi AR ye.
 
 
 
 
Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 
 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=c84f741b048a0721739ac52c241ba5df
 
 
 
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam  
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign