Ajuya Rashid: MOTIVATION & RECOGNITION RALLY SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

30 September 2014

MOTIVATION & RECOGNITION RALLY SHAKLEE

Menerima Pengiktirafan Senior Coordinator Berupa Sijil

Assalamualaikum...Ahad yang lepas 28hb September 2014 AR dijemput untuk menghadiri Majlis Motivation & Recognition yang dianjurkan oleh Shaklee. Majlis ini jarang-jarang skali Shaklee anjurkan. Bersempena raya Shaklee juga mengambil peluang untuk mengadakan jamuan hari raya skali walaupun syawal dah lama berlalu..hehe
 
Ok..apa yang AR nak sampaikan bukan apa..AR bangga bila berada dalam Shaklee..jujur AR cakap dulu kerja dengan company besar...5tahun tau AR menyumbang tenaga. boleh dikatakan orang penting juga bila menjaga kewangan dan pentadbiran sesebuah company kan..Tapi sedikit penghargaan pun xde. Usah kan nak bagi award pekerja terbaik...Majlis perpisahan atau seketul cenderahati pun xde..betul ni..tak tipu langsung. Tapi xpe...Pengalaman yang berharga sepanjang bekerja disana lah AR anggap sebagai penghargaan yang tak terhingga. banyak mengajar AR untuk lebih bersyukur dengan kehidupan sekarang...Sebab tekanan disana juga AR berjumpa dengan Shaklee. Sebab Push factor untuk keluar dari bekerja dibawah telunjuk bangsa lain juga yang membuatkan AR berada di atas pentas ini. Alhamdulillah.


Boleh dikatakan 90% yang hadir adalah melayu...dan yang naik pentas adalah wanita. seronok dan bangga ramai orang-orang kita yang mampu keluar untuk berbisnes. walaupun secara sambilan atau sepenuh masa.


4 orang leader dibawah bimbingan AR... masing-masing sudah mencecah income 4 angka..kami kat depan berdua adalah suri rumah...dan 3 orang dibelakang pekerja kerajaan dan juga swasta. Masing-masing dengan matlamat yang sama. Ingin menambah pendapatan keluarga dan keluar dari masalah kewangan. Dan yang paling penting membantu insan-insan diluar sana untuk sama seperti kami.


Sebelum mengambil sijil sempat posing dengan President Shaklee International, Mr Bradford Richardson. Orangnya memang xlokek dengan senyuman. Beliau juga memuji Distributor2 Malaysia yang semakin berkembang. Malah memuji kami yang suri rumah boleh menjana income hingga mencecah 5 angka hanya dari rumah serta bawa anak2 kemana saja kami pergi. Suri rumah mana nak ada pengasuh kan...kami lah kuli, kami lah bos, kami lah pengasuh..nak xnak kena angkut juga.

Bertiga + 1

Peneman setia umi..hehe...kebetulan papa dorang ada program untuk hari Ahad lepas..tapi itu tidak pernah mematah kan semangat AR.. Suami sentiasa memberi sokongan dari jauh. Izin beliau untuk AR berada dalam Shaklee pun dah cukup berterima kasih. Alhamdulillah.
 
Walaupun kami hanya berkerja dari rumah, kami mempunyai keluarga Shaklee yang ramai..dan tidak bermakna kami xboleh bersosial atau berkawan dengan orang diluar sana. Walaupun hanya di alam maya. Sesekali dengan majlis yang macam ni lah yang menemukan kami. kalau x bila lagi kan. In Shaa Allah..dengan semangat yang dibawa dari majlis ini... AR xkan putus asa untuk merubah nasib bangsa dan agama.
 
 
Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=c84f741b048a0721739ac52c241ba5df
 
 
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.















Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid

Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam  



No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign