Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: PROMOSI SEPTEMBER 2014 ~ SHAKLEE COLLAGEN POWDER BUY 6 FREE 1 & MEALSHAKES BUY 3 FREE 1

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

04 September 2014

PROMOSI SEPTEMBER 2014 ~ SHAKLEE COLLAGEN POWDER BUY 6 FREE 1 & MEALSHAKES BUY 3 FREE 1

 
 
Assalamualaikum..harini dah hari 4 promosi bulan September Shaklee berlangsung. Bagi yang belum tau lagi apa dia offer hebat Shaklee bulan ni..Meh AR nak bgtau..Serius best..Buat julung kalinya Shaklee buat promosi 2 produk dalam 1 bulan...Yang bestnya Buy 3 pun boleh dapat free 1. Biasa nya beli 6 baru dpt free 1 kan.
 
Bagi pencinta Shaklee Collagen Powder ni...cepat grab peluang bulan ni. sementara murah ni kan...kalau beli 1 set promosi lagi la berganda2 jimat. Siap dapat bonus Rm100.00++ lagi.
 
Untuk mereka yang nak tambah berat badan atau beri supplemen untuk anak2..apa kata grab promosi Meal Shakes Buy 3 Free 1. Murah kan...Nak tau harga ahli dan jadi ahli dengan AR..boleh hubungi AR terus ye...harga ahli xboleh publish...bahaya.hehe.
 
So..jangan lepaskan peluang untuk gebu2, muda2 dan beri yang terbaik untuk si manja. In Shaa Allah AR akan bantu setakat mampu. ada customer dah book 2 set Meal Shakes dengan 1 kotak Collagen dah. Sape nak join kakak kita tu roger k.
 
 
 
Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=2c0c63b0449c63fe70737d064f3c43bb


Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid
Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam 
 
 
 


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign