Ajuya Rashid: TESTIMONI SET PANTANG / BERSALIN SHAKLEE ~ LUKA PEMBEDAHAN CEASER CEPAT SEMBUH

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

26 September 2014

TESTIMONI SET PANTANG / BERSALIN SHAKLEE ~ LUKA PEMBEDAHAN CEASER CEPAT SEMBUH




Saya nak kongsikan experience saya menggunakan produk shaklee. Saya mula kenal dengan produk ni masa tengah pregnant 5 bulan(nov 2012).masa tu saya ada masalah hb low..so, kawan saya di sekolah suggest untuk try shaklee. 
 
masa tu x terbuka lagi hati nak guna.hihi.sbbnya? Give up..dh try mcm2 tp hb masih low..tapi saya cuba jugak gugel n dpt byk info yg katanya product ni best..saya x jadi try bila tgk harga .mak ai!! Mahainya..huhu..
 
Dipendekkan cerita, msa gugel nk cari set berpantang...byk pulak testimonial kata shaklee ni best sgt..trgerak nak cuba jgk la..ap yg menarik set Berpantang Shaklee boleh digunakan utk czer..sbb Dr mmg dh inform yg saya mmg kna czer..
 
So, saya decide beli set Berpantang (vitalea, vita c, b complex, oste dan zinc) + ESP
Ap yg saya dapat?
 
1)#shakleeeffect - saya rasa bertenaga lain macam..x macam org pantang bergerak sana sini .masa pregnant lembik ya amat..hanya terbaring lesu
2)#shakleeeffect - luka czer cepat sembuh..bila nurse cek jahitan pun cantik je
3)#shakleeeffect - takda rasa stress walaupun berjaga malam sebab baby xnak tdo..sebaliknya husband yg dpt darah tinggi..huhuhu(tlg teman jga bby)
4) #shakleeeffect -sembelit memang tak ada masalah. .sebab slalu dengar story kwn2 yg ngeri..hihi..
 
Memang best rupanya bila guna produk shaklee ni..betul la ap yg saya baca dr testimonial di gugel .now dah hampir 1 tahun stgh guna..ad lg saya add dgn set penyusuan dan untuk anak saya ~ Pn H


Info lanjut mengenai Set Pantang / Bersalin Shaklee boleh klik disini



Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.


https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=84fbd798e127f7f700c17213662213ce
 
 
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid

Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam  


No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign