Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: TESTIMONI SKINCARE DAN VITAMIN E SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

24 September 2014

TESTIMONI SKINCARE DAN VITAMIN E SHAKLEE

Ramai Share testimoni kat sini, seronok baca, saya pun terdorong nak share kepuasan menggunakan skin care ENFUSELLE Shaklee, saya guna Purifying Toner & Balancing Moisturizer je..

b4 dis sy ada mslh kulit berminyak n liang pori terbuka, menyebabkan kulit muka nampak kasar, kusam selain jerawat mudah tumbuh. Memang sedih tgk jerawat bertimpa2 atas muka..bila nak make up kununya nak tutup jerawat m
uka, makeup pun xnak lekat..sbb kulit muka memang berminyak.

Selain consume vitamin E, saya amalkan guna Purifying toner setiap pg n sebelum tidur utk segarkan kulit n tutup liang pori yg terbuka. Then saya guna Balancing Moisturizer utk balance kan kelembapan kulit saya, sy hy guna sedikit je then sapu rata ke muka sekali sehari. Dengan cara tu memang boleh bertahan lama.
Alhamdulillah, after 1 month sy amalkan memang Kulit rasa segar sangat, ringan n nampak smooth je..Terbaik!!!
 
EFFUSELLE BASIC SYSTEM NORMAL FOR OILY SKIN
 
 
 
1. PURIFYING CLEANSING GEL
  • Gel yang bertindak dengan lembut untuk menyingkirkan bahan-bahan pencemaran, mekap dan minyak yang berlebihan
  • Bahan-bahan khas serta tambahan vitamin E menjadikan kulit terasa segar dan lembut
  • Mencerahkan tona kulit
  • PH dan seimbang
  • Hypoalergenik
 

2. PURIFYING TONER
  • Dengan 3 tindakan untuk menghentikan kerosakan pro-oksida
  • Merangsang dan menyegarkan kulit sebagai persediaan rawatan enfusselle
  • Meneutralkan kerosakan sel akibat tindak balas kulit dengan besi dalam air paip
  • PH yang seimbang
  • Menyegarkan dan memperhalus kulit dengan ekstrak likolis, ginseng dan whitch hazel
  • Meminimumkan kemunculan liang-liang yang besar pada kulit
  • Hypoalergenik
3. BALANCING MOISTURIZER
  • Formula ringkas untuk menyubur dan melembapkan kulit
  • Formula enfuselle tidak berminyak dan mampu mengawal pengeluaran minyak pada wajah dengan membekalkan kelembapan segera yang kulit anda perlukan bagi menjadikan wajah halu dan tidak berkilat
  • Terbukti secara klinikal 146% peningkatan keanjalan kulit, 268% mengurangkan garis-garis halus dan 173% pengurangan kedutan pada kulit dalam masa 28hari.
  • Membantu mengembalikan keseimbangan minyak pada kulit.
  • Hypoalergenik.
4. EYE TREATMENT
  • Mengurangkan kemunculan garis halus dan kedutan serta menghilangkan sembap bawah mata dengan bantuan pelbagai nutrient dan botani khusus
  • Ton kulit kembali sekata dalam 12minggu
  • kandungan botani anti-penuaan dan vitamin c memberikan faedah yang ketara pada kulit halus disekeliling mata.
  • Juga sesuai di bahagian leher dan mulut.
  • Hypoalergenik
 
Bagi mereka yang mempunyai masalah jerawat yang teruk..dan kulit berminyak..sangat di sarankan untuk mengambil set ini. sebelum ia nya menjadi lebih teruk. Lebih baik mendapat kan rawatan dengan segera.
 
 
Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 
 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=f816fdcb111b79750431ce758e283ead
 
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.











Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid

Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam  



 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign