Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: CARA BAGI ANAK2 MAKAN OMEGA GUARD

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

21 November 2014

CARA BAGI ANAK2 MAKAN OMEGA GUARD

Assalamualaikum..cara kakak tina anak AR yang 1st berumur 5tahun makan Omega Guard...Oleh sebab tak pandai nak telan..asik terkeluar balik je kan..AR suruh dia kunyah..lepas tu kapsul tu pun xboleh telan jugak...dihisap nya Minyak Ikan dalam tu je lah. Ok la kan dari xde..hehe. AR pernah campurkan Omega ni dalam susu dia...katanya xsedap susu..So macam ni la cara terbaik nak bagi budak2 makan omega kot. Nanti dah pandai telan boleh la telan. In Shaa Allah dapat la anak2 umi zat dari Omega Guard ni.
 
Kenapa AR bagi anak AR Omega Guard ni? Sebab AR tau AR xdapat nak paksa dia makan ikan atau sediakan hidangan berasaskan Omega setiap hari. Jadi alternatifnya adalah supplement. Zaman skarang ni kalau bagi ikan pun belum tentu dapat semua zat2 nya kan. Sayur sorry la nak makan...macam2 cerita buat pun xmakan juga sayur nya. Dia nak kunyak omega ni pun AR dah cukup happy dah.
 
Ok..Penting nya Omega untuk anak-anak sudah semestinya untuk pertumbuhan badan yang sihat dan juga untuk kesihatan otak dorang kan sedang membesar. Juga sesuai untuk anak yang mudah jatuh sakit untuk memperkuatkan system imunisasi badan dorang. Semoga anak2 umi sihat dan ceria sokmo. In Shaa Allah.
 
Bulan ni ada promosi..harus la AR buat stok untuk diri sendiri dan anak2..hehe..banyak jimat tu..beli 6 free 1..jual 6 amik yg free..hahaha. itu pun kalau cukup 6 orang la kan. Kalau kita share beli lagi la jimat.
 
Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.


                                      
 
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.

 

 

Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid

Shaklee Independent Distributor (SID 920211)
sms/ whatsapp : 012-6102263
Cod area : Putra heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan, Shah Alam  
 
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign