26 November 2014

GRAND IHTIFAL THE LITTLE CALIPH PUTRA HEIGHTS

 
 
Sebelum pergi buat persembahan kena la minum Mealshake dulu...kami share anak beranak Tamar Cocoa + ESP
 
Assalamualaikum..harini rasa nak share pengalaman mengikuti Grand Ihtifal 2014 The Little Caliph Putra Heights. Alhamdulillah..anak AR baru sahaja habiskan pra sekolah 5 tahun di TLC Putra Heights. Excited sebab 1st time anak bersekolah dan buat persembahan. tgk anak-anak bertuah ni buat persembahan comel sangat kat atas pentas tu. Teacher2 pun pening nak arrange dorang. haha.
 
 

 
Diiringi oleh penolong pengurus..hehe

 
Bergambar ramai-ramai bersama pelajar 6 tahun

 
Siap sedia untuk memulakan persembahan " We Love Muhammad"

 
Dah turun pentas baru nampak umi kat barisan penonton.
 
 
Alhamdulillah..result peperiksaan akhir kakak Tina di sekolah...walaupun 5 tahun umi dia tetap la kembang kempis sebab 1st time uji kebolehan dan kefahaman dia dalam pelajaran.
 
Ada ibu2 yang hantar anak ke TLC Putra Heights tahun depan?? untuk umur 6 tahun?? contact la AR boleh share2 pengalaman dan kenal2..hehe..so far sorang pun xkenal mak ayah kawan2 kakak..xsempat je nak sembang2 klu time parents meet kat sekolah.
 
 
 
 

0 comments:

Post a comment