Ajuya Rashid: GRAND IHTIFAL THE LITTLE CALIPH PUTRA HEIGHTS

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

26 November 2014

GRAND IHTIFAL THE LITTLE CALIPH PUTRA HEIGHTS

 
 
Sebelum pergi buat persembahan kena la minum Mealshake dulu...kami share anak beranak Tamar Cocoa + ESP
 
Assalamualaikum..harini rasa nak share pengalaman mengikuti Grand Ihtifal 2014 The Little Caliph Putra Heights. Alhamdulillah..anak AR baru sahaja habiskan pra sekolah 5 tahun di TLC Putra Heights. Excited sebab 1st time anak bersekolah dan buat persembahan. tgk anak-anak bertuah ni buat persembahan comel sangat kat atas pentas tu. Teacher2 pun pening nak arrange dorang. haha.
 
 

 
Diiringi oleh penolong pengurus..hehe

 
Bergambar ramai-ramai bersama pelajar 6 tahun

 
Siap sedia untuk memulakan persembahan " We Love Muhammad"

 
Dah turun pentas baru nampak umi kat barisan penonton.
 
 
Alhamdulillah..result peperiksaan akhir kakak Tina di sekolah...walaupun 5 tahun umi dia tetap la kembang kempis sebab 1st time uji kebolehan dan kefahaman dia dalam pelajaran.
 
Ada ibu2 yang hantar anak ke TLC Putra Heights tahun depan?? untuk umur 6 tahun?? contact la AR boleh share2 pengalaman dan kenal2..hehe..so far sorang pun xkenal mak ayah kawan2 kakak..xsempat je nak sembang2 klu time parents meet kat sekolah.
 
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign