Pengedar Shaklee Putra Heights dan Puchong: 8 RAHSIA TURUN 23KG DENGAN SHAKLEE

DISCLAIMER:-
*Segala testimoni/penulisan tentang produk yang dikongsi diblog ini bukan bertujuan untuk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca/pengunjung yang mengalami masalah kesihatan dinasihatkan untuk mendapatkan nasihat dari doktor atau pakar kesihatan.

17 December 2014

8 RAHSIA TURUN 23KG DENGAN SHAKLEE




Assalamualaikum uolls, lama x share testimoni sebenarnya..harini AR nak share testimoni salah seorang sahabat AR dalam Shaklee. dan dibawah ada dikongsikan 8 Rahsia beliau Berjaya turun 23kg dengan Shaklee..Lambat ke cepat bergantung pada disiplin masing-masing ye..Jom baca sharing beliau.
 
"Saya pernah gemuk 72kg... da tu jadi 49kg. Pinggang 34inci jadi 27inci~~Apa yang saya nak simpulkan..
  1. Saya manusia biasa.. suka makan, jadi saya ade 1 ari cheating day utk makan makanan yang saya suka dengan banyaknya..
  2. tapi!! saya pastikan 6ari yang lain saya makan dengan pengambilan kalori yang betul.
  3. Saya tak rajin bersenam, jadi lebih baik saya wat aktiviti fizikal lain spt berjalan kaki dan menaiki tangga instead naik lif. pagi2 pon bangun tdo saya terus wat sit up 30x. xde ari2 pon.. 3 kali je seminggu
  4. saya tak rajin minum air~~ jadi saya akan bawak botol air g keje dan g soping..saiko diri sendri utk minum air 3 botol sehari (botol tu 1liter)
  5. saya nak diet tapi saya taknak lapar.. jadi saya memang makan on time dan selalunya saya memang ikut menu yang saya tampal di bilik..
  6. saya memang kurgkan kalori pada mknn bergula dan minuman bergula.. no air minuman dlm tin.. sambal manis mmg xmkn.
  7. saya suka mcd dan kfc.. yess!! hehe.. sy xmakan kulit.. sy buang.. tp klu tringin sgt, y garing tu sy makan gak segigit comeyyy.
  8. kadang2 saya tringin makan keny rogers... siap de 3 sides dish tu. total kalori 600kalori. so kalu ari tu saya da lebey kalori, saya gi la joging. tapi mmg kentang goreng sy xmakan...
Kentang goreng = 600kalori = sepinggan nasi goreng = 2 pinggan nasi biasa = 40/50minit joging tanpa henti.. (kalo rajin berjoging sila~~makan kentang goreng banyak2 pon boleyyy)
 
sedikit perkongsian dr saya..." - Za
 
Dan supplement Shaklee yang Za amalkan adalah :-
 
 
 
Untuk order secara online terus dari Shaklee anda boleh klik button "Order Now" dibawah...pembayaran boleh dilakukan menggunakan KAD KREDIT atau KAD DEBIT sahaja. Bagi pembelian menggunakan Direct Transfer melalui bank atau nak COD SHAKLEE di kawasan berdekatan AR seperti PUTRA HEIGHTS, PUCHONG, SERI KEMBANGAN, BANDAR KINRARA, ALAM MEGAH dan SHAH ALAM boleh hubungi AR untuk aturkan pertemuan.
 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=36880d4600935fcb2e721c7e7b03cc4f
 
Ingin mendapatkan barangan Shaklee dengan harga potongan sehingga 20%?? Anda boleh mendaftar sebagai ahli Shaklee dengan yuran hanya Rm65.00 seumur hidup. Dengan mendaftar sebagai ahli anda juga layak untuk menikmati keistimewaan lain. Hubungi AR untuk pendaftaran.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Untuk info lanjut atau pesanan
pm di fb : Ajuya Rashid (SID 920211)

sms/ whatsapp : 012-6102263
Pengedar Shaklee Di Putra Heights, Bandar Kinrara, Puchong, Seri Kembangan dan Alam Megah, Shah Alam.
 
 
 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Ajuya Rashid Copyright © 2015. Design by MaiGraphicDesign